16 / 05 / 2024

Kırklareli lüleburgazda satılık gayrimenkul

Kırklareli lüleburgazda satılık gayrimenkul

Kırklareli İli Lüleburgaz ilçesinde yer alan 8 adet gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 285 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkuller 1 Kasım 2013 tarihinde açık artırma usulüyle satışa çıkacak...

Kırklareli Belediyesi'nden satılık imarlı 4 arsa! 

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Karacaibrahim Mahallesi'nde yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Deprem olasılığı tercih değiştirtti! İki ilde emlak satışları patladı

Son depremlerin ardından olası İstanbul depremi endişesi, Edirne ve Kırklareli'nde emlak satışlarında artışları patlattı. İşte tüm detaylar...

TOKİ Kırklareli Lüleburgaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanının açıkladığı, dar gelirlinin yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları paylaşılmaya başlandı. Peki, TOKİ Kırklareli Lüleburgaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Kırklareli'de 67 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Şimdi bakın!

Kırklareli İl Özel İdaresi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerinde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve büyüklükleri...

Türkiye Petrolleri, Lüleburgaz'daki akaryakıt istasyonunu kiraya verecek!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Kırklareli Lüleburgaz Dere Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor.

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

Lüleburgaz'da 11.1 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Lüleburgaz 2. İcra Dairesi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 11 milyon 95 bin 165 TL'ye satıyor...

Lüleburgaz'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve müştemilatı!

T.C. Lüleburgaz 1. İcra Dairesi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Celaliye Mahallesi'nde yer alan fabrika ve müştemilatını 14 milyon 314 bin 534 TL'ye satıyor...

Ata GYO'nun Ordu ve Kırklareli gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı!

Ata GYO'nun Ordu Altınordu ve Kırklareli Lüleburgaz'daki gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı.

Kırklareli Babaeski'de 8.2 milyon TL'ye satılık 3 arazi!

Babaeski Kaymakamlığı İlçe Milli Emlak Şefliği, Kırklareli Babaeski'de yer alan 3 adet arsayı 8 milyon 160 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ata GYO'nun Ordu ve Kırklareli'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu!

Ata GYO'nun portföyünde yer alan Ordu ve Kırklareli/Lüleburgaz ilindeki gayrimenkullere ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Kırklareli lüleburgazda satılık gayrimenkul Haberi

Kırklareli lüleburgazda satılık gayrimenkul

Kırklareli İli Lüleburgaz ilçesinde yer alan 8 adet gayrimenkulün en yüksek muhammen bedeli 1 milyon 133 bin TL en düşük muhammen bedeli ise 11 bin 572 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı açık artırma usulüyle 1 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşecek.


İlanın detayı için