16 / 05 / 2024

Kırklareli mimarlık töreni

Kırklareli mimarlık töreni

Kırklareli'nde Mühendislik ve Mimarlık Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.Atatürk Anıtı'nda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kaynarca-Pendik-Tuzla metro hattında TBM çıkış töreni yapıldı! 

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda 2 TBM çıkış töreni bugün yapıldı. Tören İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Mehmet Nuri Ersoy: Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AVM Kütüphaneleri Açılış Töreni'nde "Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak" diye konuştu.

Kırklareli halk kütüphanesi inşaatında son durum!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Kırklareli halk kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu...

Kırklareli Demirköy Halk Kütüphanesi inşaatı tamamladı!

Kırklareli Demirköy'de inşaatına geçtiğimiz yıl başlanılan halk kütüphanesi binasının inşaat çalışmalarına başlandı. Demirköy Kaymakamı Cafer Ekinci, yazılı açıklamasında, kütüphanenin koronavirüs salgının önlenmesinden sonra hizmete açılacağını duyurdu.

Karabük'te emekliler evi temel atma töreni gerçekleşti!

Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen "emekliler evi" için temel atma töreni düzenlendi.

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması ödül töreni yapıldı!

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Yarışmanın kolokyumu ve ödül töreni, 22 Haziran 2018 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Tabanlıoğlu Mimarlık Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renevasyonu ödül aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın imza attığı Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyonu ödül aldı.Tabanlıoğlu projesi, LEAF Awards 2017’de de yarışma jürisi tarafından Yılın Yenileme Çalışmas dalında birinci seçildi.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi ile World Interior News ödülü aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon Projesi ile World Interior News Awards 2017’de 'Kamu Yapıları' kategorisinde ödül aldı.

Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi 40 çağdaş yapı arasında!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Mies Van Der Rohe Ödülü 2017'de yüzlerce projeyi geride bıraktı. Tabanlıoğlu, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile 40 çağdaş yapı arasında gösterildi.

Selçuk Kütüphane ve Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Selçuk’un önemli bir eksiklerinden biri olan Kütüphane ve Etüt Merkezi temel atma töreni gerçekleşti.

Ovit Tüneli'nin ilk ışık töreni bugün!

Başbakan Binali Yıldırım, bugün Rize'nin 136 yıllık hayali olan Ovit Tüneli'nde çift yönlü delme işleminin tamamlanmasıyla 'Işık Göründü Töreni'ne katılacak.

Kayseri'ye 800 kişilik kütüphane!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri'ye kazandırılan 800 kişilik kütüphane hizmete açılıyor. 3 Kasım Perşembe günü saat 13.00'te yeni kütüphane için açılış töreni yapılacak.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi ile ödül aldı!

Uluslararası ölçekte önemli işlere imza atan Tabanlıoğlu Mimarlık, aldığı son iyi haber Beyazıt Kütüphanesi'nin renovasyonuna ödül verilmesiydi.Şirketin ortaklarından Melkan Gürsel, bir grup gazeteciye ofisinde açıklamalarda bulundu.

Kırklareli mimarlık töreni Haberi

Kırklareli mimarlık töreni


Kırklareli'nde Mühendislik ve Mimarlık Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Atatürk Anıtı'nda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 


Ardından Türk Mühendis ve Mimar Odaları (TMMOB) Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Erol Özkan, tarafından anıta çelenk bıraktı. Özkan, burada yaptığı konuşmada, Mühendislik ve Mimarlık Haftası'nın çeşitli etkinliklerle kutlandığını...