17 / 05 / 2024

kırklareli satılık soğuk hava deposu

kırklareli satılık soğuk hava deposu

Kırklareli Merkez'de bulunan soğuk hava deposu ve arsa 21 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Kış soğuk geçecek! Sıcacık Suwen pijamalar yüzde 40 indirimli! 29 Eylül 2022 Suwen Fiyat Listesi!

Kışın soğuk günlerine şimdiden hazırlık yapmak isteyenler Suwen fırsatını kaçırmayın. Suwen kışlık ev giyim ürünlerinde yüzde 40 indirime gitti. İşte fiyat listesi

Kırklareli'de 67 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Şimdi bakın!

Kırklareli İl Özel İdaresi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerinde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve büyüklükleri...

Lüleburgaz'da 11.1 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Lüleburgaz 2. İcra Dairesi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 11 milyon 95 bin 165 TL'ye satıyor...

Lüleburgaz'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve müştemilatı!

T.C. Lüleburgaz 1. İcra Dairesi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Celaliye Mahallesi'nde yer alan fabrika ve müştemilatını 14 milyon 314 bin 534 TL'ye satıyor...

Erzurum'da 7.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Erzurum 4. İcra Dairesi, Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Soğuk çermik Mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 7 milyon 937 bin 835 TL olarak belirlendi. 

Adapazarı'nda 16.7 milyon TL'ye icradan satılık soğuk hava deposu!

Sakarya 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Semerciler Mahallesi 206 ada, 18 parselde yer alan soğuk hava deposunu 14 milyon 661 bin TL'ye icradan satıyor...

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Lüleburgaz'da 16.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye Köyü'nde fabrika vasıflı gayrimenkul 16 milyon 668 bin 729 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kırklareli'nde 16.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye köyü mevkiinde yer alan imarlı arsa ve fabrika binası icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için 16 milyon 668 bin 729 TL bedel isteniyor. 

Bursa Kestel'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Bursa İli, Kestel İlçesi, Serme Mahallesi, Akarcık Mevkii'nde yer alan soğuk hava deposu ve arsası vasfındaki gayrimenkul 8 milyon 111 bin 216 TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Kırklareli'nde 16.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye Köyü'nde yer alan fabrika ve arsa vasıflı gayrimenkul 16 milyon 668 bin 729 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

kırklareli satılık soğuk hava deposu Haberi

kırklareli satılık soğuk hava deposu

Kırklareli Merkez Karahıdır Mahallesi'nde bulunan 18 bin 865 metrekare alana sahip soğuk hava deposu ve arsa 1 milyon 18 bin lira muhammen bedelle 21 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak.


İlanı detaylı görüntülemek için