21 / 05 / 2024

Kırklarelinde evlerin çatıları uçtu

Kırklarelinde evlerin çatıları uçtu

Kırklareli'nde saatteki hızı 50 kilometreyi bulan fırtına, günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. Fırtına nedeniyle, bazı ev ve iş yerlerinin çatıları uçtu. İstasyon Mahallesi'nde ise çok sayıda ağaç devrildi.

Konut ve işyerleri çatılarına sigorta yapılır mı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü yazısında, rüzgar nedeniyle uçan evlerinin çatılarının sigortalanıp sigortalanmadığını kaleme aldı.

Büyük yatırımcılar gayrimenkul için sahaya indi!

Avrupa’da aşılamayla son 6 ay içerisinde umutlar arttı. Bu kapsamda büyük yatırımcılar yeniden gayrimenkul yatırımları için sahaya indi.

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi mecliste!

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Karabük Belen kura sonuçları 29.01.2021!

TOKİ Karabük Belen kura sonuçları 29.01.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabük Belen kura sonuçları 29.01.2021 ve proje detayları...

Küçükçekmece ve Avcılar'a dikkat!

Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır. İstanbul’un önünde olacak olan deprem Küçükçekmece ile Avcıların önünde olacak ve bu deprem 6,4 ile 6,7 arasında olacak" dedi.

Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor!

Fatih ve İstanbul’un en özel ve güzel noktaları arasında yer alan Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor.

TOKİ Afyon Evciler Gökçek kura sonuçları 24.07.2020!

TOKİ Afyon Evciler Gökçek kura sonuçları 24.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Evciler Gökçek kura sonuçları 24.07.2020 ve TOKİ Evciler kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi...

TOKİ Körfez kura sonuçları 13 Mart 2020!

TOKİ Körfez kura sonuçları 13 Mart 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Körfez kura sonuçları 2020...

Trabzon’da yıkım gün ağarınca ortaya çıktı!

Trabzon'da dün meydana gelen fırtınanın zararı gün ağarınca ortaya çıktı. Bölgede bulunan evlerin çatıları sökülürken, Araklı'da ise bir evin yıkımı gerçekleşti.

ABD'de Aralık ayı konut satışları yüzde 3.6 arttı!

ABD'de Aralık mevcut konut satışları aylık yüzde 3.6 yükselirken beklentilerin üstüne çıktı. Kasım ayında yüzde 1.7 düşen mevcut konut satışlarının Aralık'ta yüzde 1.3 yükselmesi planlanıyordu.

Standartlara uygun olmayan çatıların uçma riski arttı!

ÇATIDER Başkanı Yaşar Şenal,  hava olaylarının her geçen gün daha yıkıcı olması sebebiyle yapıların ve çatıların çok daha dayanıklı olması gerektiğini belirterek,

Sefa İnşaat’ın Kızılay bağışları platin madalya ile ödüllendirildi!

Sefa İnşaat,Türk Kızılayı’nın gelenekselleşen Kızılay Bağışçıları Madalya Töreni’nden ödülle döndü. 2018 yılında gerçekleşen ödül töreninden de ödül alan Sefa İnşaat, bu yıl platin madalyaya sahip oldu.

KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde Mayıs ayına özel fırsatlar!

KÖY Alaçatı Taş Evleri,‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Kırklarelinde evlerin çatıları uçtu Haberi

Kırklarelinde evlerin çatıları uçtu

Kırklareli'nde saatteki hızı 50 kilometreyi bulan fırtına, günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. 


Kentte iki gündür etkili olan yağışlı hava sabah saatlerinden itibaren yerini fırtınaya bıraktı. Saatteki hızı zaman zaman 50 ila 60 kilometreye kadar çıkan fırtına, vatandaşlara zor anlar yaşattı.


Fırtına nedeniyle, bazı ev ve iş yerlerinin çatıları uçtu. İstasyon Mahallesi'nde ise çok sayıda ağaç devrildi. Belediye ekipleri devrilen ağaçları keserek, temizlik çalışması başlattı.


Öte yandan fırtına nedeniyle kentte, yaklaşık 5 saattir elektrik verilemiyor. 


Kırklareli Meteoroloji İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre fırtınanın gün boyu etkili olacağı ön...