18 / 05 / 2024

Kırkpınar Alanı projesi

Kırkpınar Alanı projesi

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırkpınar Alanı Rekreasyon Projesi'nin ihaleye çıkılacağını bildirdi. Gürkan, projede ihale aşamasında geldiklerini ve sürecin ardından yapım çalışmalarına ara vermeden başlayacaklarını söyledi.

Tarih Kırkpınar güreşlerinde dağıtılacak para ödüllerinin miktarı belli oldu

Edirne Belediyesi tarafından 1-3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde dereceye girecek ilk 64 pehlivana verilecek ödüller belli oldu. 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 1 Temmuz Cuma günü minik boy güreşçilerin çayıra çıkmasıyla başlayacak.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

KİPTAŞ Çınar Evler Projesi'nde çatılar kapanmaya başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen  Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar hızlandı.  Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki son durum hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Projesi'nde imalat çalışmaları yapılıyor!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde kaba ve ince imalat çalışmaları devam ediyor. 

Sapanca Kırkpınar'daki teleferik inşaatı durduruldu!

Sapanca Kırkpınar'da yapılmaya başlanan teleferik projesi için Sakarya 2. İdare Mahkemesi, yürütmenin durdurulması kararını verdi...

Sapanca Kırkpınar'da teleferik inşaatı krizi çözülemedi! 

Sapanca Kırkpınar halkı, ilçelerinde yapılan teleferik projesini istemiyor. Sapanca Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne başvuran vatandaşlar, henüz çözüme ulaşamadı...

Sapanca Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik isyanı!

Sakarya Sapanca’nın Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik projesine karşı mücadelesi aylardır devam ediyor. Bölge sakinleri 2020 yılına teleferik alt istasyonunun karşısında kurdukları çadırda girdi. 

TOKİ Kütahya Dumlupınar 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kütahya Dumlupınar 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kütahya Dumlupınar 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kütahya Dumlupınar 2019 ödemeleri nasıl? TOKİ Kütahya Dumlupınar 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Kütahya Dumlupınar 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

İzmit Merkezi İş Alanı Projesi'nde inşaatlar yükseliyor!

İzmit’in geleceğine şekil verecek olan ve kısa adı Merkezi İş Alanı Projesi kapsamında bölgede inşaatlar yükseliyor.

2 ildeki 6 ova büyük ova koruma alanı olarak belirlendi!

Türkiye’de bazı ovalar, koruma altına alındı. Bazı ovaların büyük ova koruma alanı olarak belirlenmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararı bugün Resmi Gazete’de yayımlandı...

5 ildeki 13 ova büyük ova koruma alanı olarak belirlendi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı gereğince 5 ildeki 13 ova büyük ova koruma alanı olarak belirlendi..

TOKİ Kırşehir Kayabaşı projesi kura sonucu 31.01.2018!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı projesi kura sonucu 31.01.2018 henüz belli olmadı. TOKİ Kırşehir Kayabaşı projesi kura sonucu 31.01.2018 açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kırkpınar Alanı projesi Haberi

Kırkpınar Alanı projesi

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırkpınar Alanı Rekreasyon Projesi'nin ihaleye çıkılacağını bildirdi.  Gürkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, projede ihale aşamasında geldiklerini ve sürecin ardından yapım çalışmalarına ara vermeden başlayacaklarını söyledi. Projenin yapımının başlaması için Kırkpınar güreşlerinin bitmesinin beklemeyeceklerini belirten Gürkan şunları kaydetti:


''Sarayiçi Rekreasyon Projesinde son olarak elektrik tesisatıyla ilgili düzenlemeler yapılıyor. Hemen ihalesine çıkıp uygulamasına başlayacağız. Rekreasyon projesi için Kırkpınar'ı beklemeyeceğiz. Hemen başlayacağız. Bu alanda yürüyüş, gezi ve bisiklet yollarımız olacak. İçinde bir kumsalın da bulunacağı Sarayiçine yapacağımız gölette ışık, su ve müziğin beraber hareket ettiği bir sistemimiz de yer alacak. Buraya 6 adet kafeterya ve lokanta da yapılacak. Etap etap gerçekleştirilecek olan bu projeyle Edirne’de Karaağaç’tan sonra ikinci bir destinasyon oluşturacağız.”  Gürkan ayrıca Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerin ardından Kırkpınar...