01 / 05 / 2024

Kırkpınar Başpehlivanlığı

Kırkpınar Başpehlivanlığı

Kırkpınar Başpehlivanlığı Altın Kemeri’ni, Antalya’ya getiren ilk pehlivan Recep Gürbüz’ün adını taşıyan güreş eğitim merkezi Aralık ayı içinde hizmete açılacak.

Remley Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Remley Sapanca, Remley Grup tarafından İpekyolu ve Kırkpınar Bağdat Caddesi'nin birleşiminde Sapanca Gölü'nün hemen yanında yükseliyor. Remley Sapanca projesinde ön talep başladı. Peki Remley Sapanca'da villa fiyatları ne kadar? Remley Sapanca ile ilgili detaylar... 

Kiptaş Kırlangıç Evleri başvurusu ne zaman? Kiptaş Kırlangıç Evleri fiyat listesi!

Kiptaş Beylikdüzü Gürpınar Kırlangıç Evleri projesi ne zaman hayata geçirilecek? Kiptaş Kırlangıç evleri başvurusu ne zaman? İşte detaylar…

Tarih Kırkpınar güreşlerinde dağıtılacak para ödüllerinin miktarı belli oldu

Edirne Belediyesi tarafından 1-3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde dereceye girecek ilk 64 pehlivana verilecek ödüller belli oldu. 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 1 Temmuz Cuma günü minik boy güreşçilerin çayıra çıkmasıyla başlayacak.

İzmir deprem konutlarının inşası 1 ay içinde başlayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir depremine ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Devletimiz, bütün kurum ve kuruluşlarıyla oradaydı, hiçbir eksiklik hissedilmedi. Bir ay içinde de deprem konutlarının yapımına başlanacak." diye konuştu.

Sapanca Kırkpınar'daki teleferik inşaatı durduruldu!

Sapanca Kırkpınar'da yapılmaya başlanan teleferik projesi için Sakarya 2. İdare Mahkemesi, yürütmenin durdurulması kararını verdi...

Sapanca Kırkpınar'da teleferik inşaatı krizi çözülemedi! 

Sapanca Kırkpınar halkı, ilçelerinde yapılan teleferik projesini istemiyor. Sapanca Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne başvuran vatandaşlar, henüz çözüme ulaşamadı...

Sapanca Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik isyanı!

Sakarya Sapanca’nın Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik projesine karşı mücadelesi aylardır devam ediyor. Bölge sakinleri 2020 yılına teleferik alt istasyonunun karşısında kurdukları çadırda girdi. 

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları başlıyor!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları başlıyor. Toplamda 3 adet daireden meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılıyor.

Kırkpınar Er Meydanı'nda son rötuşlar!

Dünyanın en uzun soluklu spor organizasyonları arasında gösterilen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne sayılı günler kala, organizasyonda ev sahibi konumundaki Edirne Belediyesi, hem pehlivanlar hem de güreşseverler için hazırlıklarına devam ediyor.

Edirne Kırkpınar Er Meydanı yenilenecek!

Edirne Kırkpınar Er Meydanı yenilenecek. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin yapıldığı Sarayiçi'ndeki Er Meydanı'nda yenileme çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Antalya Kırkpınar ve Küçükköy yolu asfalta hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir, kent merkezlerine uzak mahallelerdeki yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Korkuteli’nin Kırkpınar Mahallesi ve Küçükköy yayla yolunda asfalt hazırlığına başlanıldı.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları başladı!

2 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları bugün başladı.

TOKİ Odunpazarı Karapınar başvuru tarihi!

2 adet konutun açık satışa çıkarıldığı TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar projesinde başvurular 20 Eylül'de başlıyor. İşte, TOKİ Odunpazarı Karapınar başvuru tarihi...

Kırkpınar Başpehlivanlığı Haberi

Kırkpınar Başpehlivanlığı

Muratpaşa Belediyesi’nce, Kızıltoprak Mahallesi’nde OYAK Spor Tesisleri içinde inşa edilen, Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi Aralık ayı içinde hizmete açılacak. Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi’nde, üç adet güreş minderi, fitness salonu, duş, soyunma ve sağlık odaları bulunuyor. Recep Gürbüz’ün,1988’de Kırkpınar Başpehlivanlığı Altın Kemeri’ni, Antalya’ya getiren ilk pehlivan olduğunu belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Antalyalı pehlivanlara ilham kaynağı olan rahmetli Recep Gürbüz’ün adını verdiğimiz güreş merkezini, bu ay içinde hizmete açacağız” diye konuştu.



Hürriyet



Bu haber Sabah Egeli'de şöyle yayınladı!


Antalya Muratpaşa Belediyesi'nce Kızıltoprak Mahallesi'nde OYAK Spor Tesisleri içinde inşa edilen, Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi bu ay içinde hizmete açılacak. Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi'nde üç adet güreş minderi, fitness salonu, duş, soyunma ve sağlık odaları bulunuyor. Recep Gürbüz'ün, 1988'de Kırkpınar...