22 / 05 / 2024

Kırsan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Nerede

Kırsan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Nerede

Kırsan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti Abdullah Kınalı tarafından 12 Temmuz tarihinde 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Sadıç tarafından kuruldu.

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tufan Erat tarafından kuruldu.

Etili Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etili Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Uludağ tarafından kuruldu.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Aktay Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktay Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kartal tarafından kuruldu.

Dağ 36 Yapı Mimarlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ 36 Yapı Mimarlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Tağrikulu tarafından kuruldu.

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir tarafından kuruldu.

Palabıyık Hafriyat Nakliyat Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Palabıyık Hafriyat Nakliyat Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmekce'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Palabıyık tarafından kuruldu.

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Eftal Yapı Malzemeleri Elektrik Ve İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eftal Yapı Malzemeleri Elektrik Ve İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 520 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kuşdemir tarafından kuruldu.

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Ars2000 Yapı Malzemeleri Metal Mimarlık Otomotiv Petrol Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Ars2000 Yapı Malzemeleri Metal Mimarlık Otomotiv Petrol Elektrik Limited Şirketi Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Kırsan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Nerede Haberi

Kırsan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Nerede

Kırsan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti 12 Temmuz tarihinde 10 bin TL sermaye ile abdullah Kınalı tarafından kuruldu. 


Kırsan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti iş konusu; İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ 1-Yurt içinde ve yurt dışında bilumumu inşaat malzemeleri demir, kereste, çimento, inşaat armatürleri, parke, lambiri, cam işleri, aleminyum, tuğla bağlantı elemanları, saç, demir,çinto, galvenizli saç, bakır, kurşun , profil ,ilmaşin ,pikçelik , inşaat demiri, inşaat tesisatı malzemeleri , yer karoları ,duvar kağıdı, yağlı boya, mermer , hediyelik eşya ,(suya- ısıya) izalasyon malzemeleri her türlü orman ürünleri her türlü elektrik malzemeleri her türlü hırdavat malzemeleri alımı , satımı , toptan ve perakende ticareti ile ithalat ve ihracatını ifa etmek ,ihracatını...