01 / 05 / 2024

Kırsan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti kuruldu!


Kırsan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti Abdullah Kınalı tarafından 12 Temmuz tarihinde 10 bin TL sermaye ile kuruldu.



Kırsan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti 12 Temmuz tarihinde 10 bin TL sermaye ile abdullah Kınalı tarafından kuruldu. 


Kırsan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti iş konusu; İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ 1-Yurt içinde ve yurt dışında bilumumu inşaat malzemeleri demir, kereste, çimento, inşaat armatürleri, parke, lambiri, cam işleri, aleminyum, tuğla bağlantı elemanları, saç, demir,çinto, galvenizli saç, bakır, kurşun , profil ,ilmaşin ,pikçelik , inşaat demiri, inşaat tesisatı malzemeleri , yer karoları ,duvar kağıdı, yağlı boya, mermer , hediyelik eşya ,(suya- ısıya) izalasyon malzemeleri her türlü orman ürünleri her türlü elektrik malzemeleri her türlü hırdavat malzemeleri alımı , satımı , toptan ve perakende ticareti ile ithalat ve ihracatını ifa etmek ,ihracatını gerçekleştirmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.




Kırsan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Adres; Kordonboyu Mahallesi Hürriyet Cad.No:40/4 Kartal 


Geri Dön