02 / 05 / 2024

Kırşehir alt yapı çalışmaları

Kırşehir alt yapı çalışmaları

Kırşehir Belediyesi yoğun yağışlarda olası su taşkınlarını önlemek için yağmur suyu hattı yenileme çalışmalarına başladı. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci;“Kırşehir’de yoğun bir alt yapı çalışması yürütüyoruz ''dedi.

5 soruda TOKİ Kırşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kırşehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı! İşte Kırşehir TOKİ evlerinde merak ettiğiniz tüm soruların yanıtları.

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021!

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları 25 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam alt gelir projesi için başvuru dönemi 25 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi alt gelir projesi başvuruları bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam alt gelir başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam alt gelir grubu projesi satışa çıktı.

Kırşehir'de yapılan kamu yatırımları TBMM'de!

Kırşehir iline yapılan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları ne zaman sona erecek?

Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları ne zaman sona erecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuru tarihleri...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir 2020 başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir alt gelir son başvuru tarihi 30 Eylül!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 30 Eylül tarihinde sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar alt gelir projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kırşehir alt yapı çalışmaları Haberi

Kırşehir alt yapı çalışmaları

Şehrin her bölgesinde titizlikle yapılan çalışmalar Kırşehir’de alt yapı sorunları kalmayacak.


Çalışmalarla ilgili bilgi veren Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci;“Kırşehir’de yoğun bir alt yapı çalışması yürütüyoruz. Su hatlarımızın çalışması ve boruların değişim çalışması hemen hemen bitti ve abone bağlantıları devam ediyor. Bağlantılarında üç ay içerisinde bitirmiş olacağız. Ankara, Lise, Terme, Atatürk Caddeleri ve Belediye’nin önünden inen stada inen caddelerin yağmur suyu kanalizasyon hatlarını da yeniliyoruz. Yağmur suyu hat çalışmalarını başlattık. Hat çalışmalarında buhar küllü 600’ lük ve 1200’ lük beton boru farklı ebatlarda caddelere yağmur suyu hatlarımızı ve kanalizasyon hatlarımızı komple yenileyeceğiz. Toplam’da 4500 metre yağmur ve 4500 metre kanalizasyon çalışmaları kapsamında hatları yenilemiş ve ilave hat yapmış olacağız.


Bizim yaptığımız çalışmalardan sonra jeotermal borularının yenilenmesi başlayacak. Böylelikle bir seferde su,...