13 / 05 / 2024

Kırşehir altgelir kurası

Kırşehir altgelir kurası

TOKİ Kırşehir Kaman Altgelir kura çekilişi 3 Ağustos 2016 Çarşamba gününde yapılacak. Projede toplamda 63 adet daire altgelir için satışta.

Kırşehir Akpınar’da 141 konutun kurası çekildi!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Akpınar İlçesi’nde inşa edilen 141 konutun kurası 14 Eylül Cuma günü Akpınar Kapalı Spor Salonu’nda noter huzurunda çekildi..

Kırşehir Merkez Kayabaşı TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kırşehir Kaman projesinde 53 adet 3+1 ve 14 adet 4+1 olmak üzere toplam 67 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre bugün satışa çıkıyor.

Kırşehir Kaman TOKİ Evleri kurası!

106 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulacağı TOKİ Kırşehir Kaman projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. İşte, Kırşehir Kaman TOKİ Evleri kurası..

TOKİ Kırşehir Kaman altgelir kura çekimi ne zaman?

Konut sayısından az başvuru olduğu projede toplamda 63 adet daire emekliye özel satışta. Peki TOKİ Kırşehir Kaman altgelir kura çekimi ne zaman?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Kırşehir Kaman TOKİ kurası ne zaman?

106 adet daireden meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman TOKİ kurası ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap 2016 başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap projesinin stoklarında yer alan 2 konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap 2016 başvuru tarihleri..

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları kurası!

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları kurası 3 Ağustos Çarşamba gününde yapılacak. Projede ev fiyatları 140 bin 157 TL'den başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Altgelir kura çekilişi!

TOKİ Kırşehir Kaman Altgelir kura çekilişi 3 Ağustos 2016 Çarşamba gününde yapılacak. Projede toplamda 63 adet daire altgelir için satışta.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru 2016!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru 2016 kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Kırşehir Kaman TOKİ kurası ne zaman çekilecek?

106 adet daireden meydana gelen Kırşehir Kaman TOKİ projesinde başvurular başladı. Peki, Kırşehir Kaman TOKİ kurası ne zaman çekilecek?

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kurası!

106 konutluk Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması projesinde başvuru süreci devam ediyor. Peki, Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kurası ne zaman çekilecek?

Kırşehir altgelir kurası Haberi

Kırşehir altgelir kurası

Başvuru işlemlerinin 22 Temmuz 2016 Cuma gününde sona erdiği projede toplamda 63 adet daire emekliye özel satışta.


Ödeme seçenekleri arasında projede yüzde 15 peşinde kalanı 180 ay vade ya da yüzde 20 peşinde ise kalanı 240 ay vade sağlanıyor.


TOKİ Kırşehir Kaman Altgelir kura çekilişi!

Konut fiyatlarının 82 bin 867 TL ile 137 bin 774 TL arasında değiştiği projede kura çekilişi 3 Ağustos 2016 Çarşamba gününde yapılacak.


Satış duyurusu için