29 / 04 / 2024

Kırşehir Belediyesi emlak vergisi

Kırşehir Belediyesi emlak vergisi

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, 2017 yılına ilişkin emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım'da biteceğini dile getirdi. 

Kırşehir Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, emlak vergisi birinci taksit ödemelerinin 31 Mayıs'ta sona ermesi nedeniyle mükelleflere uyarıda bulundu.

Kırşehir'de uygun fiyatlı arsa fırsatı! Hemen bakın!

Kırşehir Kaman Belediyesi 13 adet arsayı açık teklif usulüyle satışa çıkaracağını ilan etti. İhale 25 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:10'da gerçekleştirilecek.

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Kırşehir Belediyesi tarım arazisine yapılan villaları affetmedi!

Kırşehir’de İmar Barışı yasasından yararlanmak  için tarım arazilerine konut yapan kooperatifler, Kırşehir Belediyesi tarafından ceza yazılıp mühürlendi.

Kırşehir Defterdarlığı'ndan arsa karşılığı inşaat ve inşaat karşılığı arsa ihalesi!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Kırşehir'in Merkez ilçesinde 8 milyon 700 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat yaptıracak ve 17 milyon 575 bin TL'ye inşaat karşılığı arsa ihale edecek.

Kırşehir Merkez'de 4.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Merkez İlçesi'ndeki arsa ve kireç fabrikasını ihale ile satıyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek....

Kırıkkale Belediyesi'nden konut ve sosyal tesis ihalesi!

Makine Kimya Endüstrisi Kurumundan (MKEK) Kırıkkale Belediyesi'ne devredilen Şehir Parkı'nın hemen yanı başında yer alan arsaya konut ve sosyal tesis yapımı işi için ihaleye çıkılacağı açıkladı. 

Kırşehir Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü arsa karşılığı okul inşaatı yaptırıyor. İhale 27 Mart'ta yapılacak...

Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum bildirisini yayınladı. 

Kırşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, 2017 yılına ilişkin emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım'da biteceğini dile getirdi. 

Kırşehir'de TOKİ Konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kırşehir Belediyesi'nin 2010 yılında başladığı inşaatın üçüncü etabında yer alan 1.126 konutun inşaat çalşmaları devam ediyor.

Ankara Altınpark'a Kırşehir Evi inşa ediliyor!

Yozgatlılar için Şafaktepe Parkı’nda, Çankırı ve Çorumlu vatandaşlar için Altınpark’ta yer tahsisi yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de Altınpark'a Kırşehir Evi inşa ediyor.

Kırşehir Belediyesi emlak vergisi Haberi

Kırşehir Belediyesi emlak vergisi

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, 2017 yılına ilişkin emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım'da biteceğini dile getirdi.  Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; vergi mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksit ödemelerini zamanında yapmaları gerekiyor. 

Yaşar Sulu, vatandaşların belirlenen sürede ödeme yapmadıkları takdirde aylık yüzde 1,40 gecikme cezası ödeyeceği de sözlerine ekledi. 

Sulu; "Ödemenin son günü 30 Kasım 2017 mesai bitimine kadar olup, bu sürede belediye vezneleri öğle mesai arasında da açık olacak. Belediyenin yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Ziraat, Vakıf ve Halk bankaları şubelerine de yatırabilir. İl dışında olan mükelleflerimiz, belediyemizin posta çeki hesabından ödeme yapabilecek."...