01 / 05 / 2024

Kırşehir devam eden projeler

Kırşehir devam eden projeler

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Kırşehir Mucur Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Kırşehir'de 258 yeni konut inşa edecek!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Kındam'da 258 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kırşehir Çiçekdağ'a 127 konut!

Konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Kırşehir 3. Etap'ın inşaatı son sürat!

TOKİ'nin Kırşehir'in Bağbaşı Mahallesi'nde hayata geçirdiği projenin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kırşehir'de TOKİ Konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kırşehir Belediyesi'nin 2010 yılında başladığı inşaatın üçüncü etabında yer alan 1.126 konutun inşaat çalşmaları devam ediyor.

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm sürüyor!

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşümde inşaatı devam eden üçüncü etap 11 ayda tamamlanacak. 

Kırşehir Uzun Çarşı projesi çalışmaları devam ediyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyor.

Kırşehir'in sosyal hizmet binaları 4 ayda tamam!

Kırşehir'de sosyal hizmetler kapsamında yatırım çalışmalarına devam ediliyor. Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara tarafından inşaat projeleri yerinde incelendi.

TOKİ Kırşehir'de 500 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 'dost eli bir kuruluş' olmaya devam edeceğini açıkladı. İç Anadolu'da 9 bin konut için proje çalışması yapacak TOKİ, Kırşehir'e 500 konut inşa etmeyi planlıyor.

Kırşehir'de cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kırşehir BelediyesiCacabey Meydanı ve çevresi, Lise Caddesi, Ankara Caddesi ve Terme Caddesi'ndeki binalarda cephe iyileştirme çalışması başlattı.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı projesinde 1026 konut yapacak!

TOKİ imzasıyla hayata geçirilen Kırşehir Kayabaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin inşasına devam edilen bölümlerinde 49 blokta 1026 konut yer alacak.

Kırşehir Özbağ'ın çehresi değişiyor!

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, 4 bin nüfuslu Özbağ Kasabası'nın çehresini değiştiriyor. Kasabada yeni konut alanlarının oluşması için imar çalışmaları devam ediyor.

Kırşehir'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , Kırşehir genelinde önemli çalışmalara imza atıldığının altını çizerek;“Şehrin dört bir yanında yenileme ve değişim çalışmalarına devam ediyor." dedi

Kırşehir devam eden projeler Haberi

Kırşehir devam eden projeler

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye meclis üyeleriyle birlikte Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Kümbet altı sert zemin çalışması, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi.  Meclis üyelerine yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Bahçeci göreve geldikleri ilk andan itibaren günü kurtaran projeler peşinde koşmadıklarını belirterek her zaman kalıcı ve vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak yatırımlara imza attıklarını vurguladı. Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz. Uzun vadede hedefimiz kaliteli ve konforlu bir kent yapmak. Bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.



Ana İshale Hattı çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Bahçeci “Ana ishale hattı ve içme suyu projesi bizim içinde önemli bir proje. Çünkü Kırşehir’in geleceği açısından temiz su kaynaklarının ulaşması açısından, su kaynaklarının...