28 / 04 / 2024

Kırşehir Özbağ'ın çehresi değişiyor!

Kırşehir Özbağ'ın çehresi değişiyor!

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, 4 bin nüfuslu Özbağ Kasabası'nın çehresini değiştiriyor. Kasabada yeni konut alanlarının oluşması için imar çalışmaları devam ediyor.





Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan'ın Özbağ Kasabasına verdiği özel önem sonucunda, 4 bin nüfuslu kasabanın çehresi değişiyor. Kırşehir'in Ankara'dan geliş istikametinde giriş kapısı durumunda bulunan Özbağ Kasabasında, Milletvekili Mikail Arslan'ın girişimleri ve Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay'ın çalışkanlığı sayesinde adeta yatırımların merkezi haline geldi.  


' KASABADA 930 ADETA MÜSTAKİL KONUT YOK SATTI ' 


Kasabada ilk olarak  TOKİ  tarafından 930 müstakil konutun projesi duyuruldu. Belediye Başkanı Ay'ın çağrısı ile 930 konuta 1 ay içerisinde binlerce müracaat olurken; 930 sayısını yakalayan TOKİ , müracaatları durdurdu. Kasabada yeni konut alanlarının oluşması için imar çalışmaları devam ederken, müstakil konutların inşaat ihalesinin 2017 yılı içerisinde yapılıp, inşaatın 2018'de tamamlanıp vatandaşlara teslim edileceği bildirildi.  


' ÖZBAĞ, YATIRIMCILARIN AKININA UĞRUYOR ' 


Ankara'dan Kırşehir'e gelişte şehrin giriş kapısı durumunda bulunan Özbağ Kasabasında, özellikle ana yol kenarında bulunan arsaların ticari alanlara çevrileceği duyumu ile bölgeye yatırımcıların akını başladı. Milletvekili Arslan'ın Belediye Başkanı Nazmi Ay ve Belediye İmar Müdürü Ömer Turan ile yaptığı istişareler son derece önemli sonuçlar verirken; kasabaya yatırımların önümüzdeki dönemde hızla devam edeceği bildirildi.  


' ARSLAN: ÖZBAĞ, YATIRIMLARLA DAHA DA BÜYÜYECEK ' 


Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay ve teknik ekibiyle birtoplantı yaptı. Arslan, kasabaya yapılması planlanan yatırımlar için arsa arayışlarının devam ettiğini belirterek, " Özbağ belediye başkanımız ve ekibi ile - Müstakil konut alanları - Yol boyu ticari alanlar -Et entegre işletme tesisi -TMO silo alanı -Yeşil alan -Afad ve Kızılay Alanları -Geri kabul merkezi -TCDD Demiryolu Hattı -Depolama Alanı -Cemele Biberi Yetiştirme Sera Alanı konularını ve bu yatırımları Özbağ Kasabamızın menfaatleri doğrultusunda nereye yapmalıyız diyerek,harita üzerinde çalışmalarımızı yaptık,kararlarımızı sonuçlandırdık. Özbağ için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz " dedi. 


Kırşehir Memleket Gazetesi


Geri Dön