12 / 05 / 2024

kırşehir diş hastanesi açıldımı

kırşehir diş hastanesi açıldımı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırşehir’de 2011 yılında inşaatına başlanan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin açılışında yaptığı konuşmada, ''Hekim ve sağlık çalışanlarına şiddete içimiz sızlıyor, kalbimiz kırılıyor'' dedi...

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

Kırşehir Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatının akıbeti mecliste!

Kırşehir Devlet Hastanesinin tamamlanmayan ek bina inşaatının akıbeti ve yapılacağı açıklanan yeni hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırşehir Fizik Tedavi Hastanesi bölgeye değer katacak!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Karakaya, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi İnşaatında incelemede bulundu.

Kırşehir'e Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi inşa ediliyor!

Kırşehir'de, 150 yatak kapasiteli Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi kuruluyor.

Kırşehir Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi yıkıldı!

Kırşehir'deki Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi binasında yıkım çalışmaları başladı. 2011 yılında boşaltılan bina Aile Hekimliği ve Sağlık Ocağı olarak kullanılıyordu.

Kırşehir'deki eski kamu binaları yıkıldı!

Kırşehir'de 2008 yılındaki birleşmeyle birlikte Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmet veren binalar yıkıldı. Yerine yeni projeler geliyor.

Kırşehir Nasuhdede'deki eski SSK hastanesi yıkılıyor!

Kırşehir Nasuhdede Mahallesi'nde bulunan eski SSK hastanesinin yıkımına başlandı. Eski SSK hastanesinin yerine Endüstri Mesleki ve Teknik Lise'nin yapılması düşünülüyor.

Kırşehir Ahi Evran Araştırma Hastanesi'ne ek bina yapılacak!

Sağlık alanında atağa geçen Kırşehir, Tıp Fakültesi'nin morfoloji binasının yatırım programına alınmasının ardından bir büyük müjdeyi daha aldı. Kırşehir'e yeni hastane ek binası yapılması için proje çalışmalarına başlanacağı açıklandı.

Kırşehir Çiçekdağı Hastanesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Kırşehir Sağlık Müdürü Dr. Selçuk Büyüker, Çiçekdağı Hastanesi'nin inşaatını inceledi. Büyüker, yaptığı açıklamada, 2014 yılında yapımına başlanan hastanenin yüzde 90 oranında fiziki gerçekleştirilmesinin tamamlandığını belirtti.

Kırşehir’e 200 yataklı üniversite hastanesi geliyor!

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek binasının yeterli olmaması halinde alternatif olarak Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü'nün talebi doğrultusunda 200 yataklı hastane yapımının söz konusu olduğunu belirtildi.

Kırşehir Kaman 75 Yataklı Devlet Hastanesi temeli atıldı!

Kırşehir’in Kaman ilçesinde 75 Yataklı Devlet Hastanesi’nin temel atma töreni gerçekleşti. Temel atma törenine katılan Kırşehir Valisi Necati Şentürk, vatandaşları sağlıklı şekilde yaşatmanın devleti de daima yaşatacağını söyledi.

Kırşehir Kaman Devlet Hastanesi'nin temeli törenle atıldı!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde 75 Yataklı Devlet Hastanesi'nin temel atma töreni gerçekleşti. Temel atma törenine katılan Kırşehir Valisi Necati Şentürk, vatandaşları sağlıklı şekilde yaşatmanın devleti de daima yaşatacağını söyledi.

Kırşehir Kaman Devlet Hastanesi’nin temeli atıldı!

Temel atma törenine katılan Kırşehir Valisi Necati Şentürk, vatandaşları sağlıklı şekilde yaşatmanın devleti de daima yaşatacağını söyledi.

kırşehir diş hastanesi açıldımı Haberi

kırşehir diş hastanesi açıldımı


Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılışında Türkiye genelinde 710 adet tam donanımlı ambulans dağıtacaklarını söyleyen Bakan Müezzinoğlu, “İnşallah 2023 vizyonunda gayri safi milli hasıla milli bütçesinin 2 trilyon olduğu bir ülke olup dünyada ekonomisi gelişmiş güçlü ilk 10 ekonomi arasına gireceğiz. Bunu başarabildiğinizde inanıyorum ki o merpenin basamaklarında önemli gelişmeler elde etmiş olacağız. Geçmişte birçok başarılara imza attık. Dünyaya medeniyet sunmuş bir milletin mensuplarıyız. Bu medeniyetin fışkırdığı topraklardır buralar. Dostluğun, yardımlaşmanın ve güvenin medeniyet bulduğu topraklar buralar. Ahi Evran’ın buralarda bize ait bir medeniyeti, dünyaya mal ettiği topraklar buralar. Dolayısıyla sözün ve güvenin ne olduğunu ve birlikte nelerin başarılabileceğinin en güzel örneklerinin dünyaya sunulduğu bir bölgedeyiz. Bu bölge; kültür, medeniyet, ozanlar, gönül insanlarının bölgesi. İnşallah geleceğe de bu hazinelerle...