29 / 04 / 2024

Kırşehir Çiçekdağı Hastanesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Kırşehir Çiçekdağı Hastanesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Kırşehir Sağlık Müdürü Dr. Selçuk Büyüker, Çiçekdağı Hastanesi'nin inşaatını inceledi. Büyüker, yaptığı açıklamada, 2014 yılında yapımına başlanan hastanenin yüzde 90 oranında fiziki gerçekleştirilmesinin tamamlandığını belirtti.



Kırşehir Sağlık Müdürü Dr. Selçuk Büyüker, Çiçekdağı Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 90 oranında tamamlandığını söyledi. Hastanede incelemelerde bulunan Büyüker, yaptığı açıklamada, 2014 yılında yapımına başlanan hastanenin yüzde 90 oranında fiziki gerçekleştirilmesinin tamamlandığını belirtti. 


Yüzde 90'ı düzenlendi 


Çiçekdağı Devlet Hastanesi'nde kaba inşaatın tamamen bittiğini, elektrik ve mekanik tesisat kısmının da büyük oranda tamamlandığını vurgulayan Büyüker, Çiçekdağı ve bölgesi için önemli yatırım olduğunu dile getirdi. Hastane inşaatının  TOKİ  tarafından yapıldığını vurgulayan Büyüker, "İlçe hastanemiz bodrum, zemin ve 1 kattan oluşuyor. 5 bin metre karelik arsamızın toplam ölçüsüdür. Bin 480 metre kare inşaat alanımız ve kapalı alanımız ise 3 bin 200 metrekare şeklindedir. Hastanemizin yüzde 90 oranında fiziki gerçekleştirilmesi de tamamlanmıştır" dedi. Büyüker, Çiçekdağı Devlet Hastanesi'nin 10 yataklı olmasının planlandığını sözlerine ekledi. 



Yeni Aşıkpaşa



Geri Dön