16 / 05 / 2024

Selçuk Büyüker kim

Selçuk Büyüker kim

Kırşehir Sağlık Müdürü Dr. Selçuk Büyüker, Çiçekdağı Hastanesi'nin inşaatını inceledi. Büyüker, yaptığı açıklamada, 2014 yılında yapımına başlanan hastanenin yüzde 90 oranında fiziki gerçekleştirilmesinin tamamlandığını belirtti.

Doların yönü belli oldu! Dolar net bu kadar olacak! Doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi!

Dolar/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Rekor üstüne rekor kıran dolar kuru tarihi seviyelere yükseldi. Doları bile adam Selçuk Geçer, dolardaki yükselişi değerlendirerek geleceği net seviyeyi açıkladı.

Selçuk Geçer dolarda büyük fırtınanın tarihini açıkladı: 70 TL’ye çıkacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faizi yüzde 45'te sabit tuttuğunu açıklarken, ekonomistlerden de dolar ve altın açıklamaları peş peşe geldi. Ekonomist Selçuk Geçer yaptığı açıklamada dolar kurunun 70 TL olacağı tarihi açıkladı.  İşte Geçer'in o açıklaması...

Uzman isimden korkutan açıklama: O şehirde her an büyük bir deprem olabilir!

Prof. Dr. Azad Sağlam Selçuk, Yüksekova'nın zeminine ve üzerinde bulunduğu fay hattına dikkat çekerek, her an büyük bir deprem olabileceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Selçuk Geçer: Bombayı patlatayım mı? 2024'te konut fiyatları çok yükselecek!

Ekonomist Selçuk Geçer, konut ve otomobil fiyatlarını değerlendirdi. Geçer 2025 yılından itibaren konut ve otomobil fiyatlarının agresifleşeceğini kaydetti. 

Selçuk Geçer 'bu işin lamı cimi yok' diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların şu andaki konumunun çok değerli olduğunu belirterek,  doların yükseleceği tarihi ve geleceği zirveyi açıkladı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den çarpıcı iddia: Doların yeni hedefi 35 TL!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yakın geleceği konusundaki çarpıcı tahminleriyle finans dünyasını sallıyor. Geçer'in uyarısına göre, doların dalgalanmaları artacak ve Ekim ayında büyük bir sıçrama yaşayarak 35 TL seviyelerine yükselecek. 

Elinde dolar olanlar hazırlanın! Ekimde büyük deprem geliyor! Yer yerinden oynayacak!

Türkiye'de hızla artan enflasyon ile biliklte yükselişe geçen dolar/TL kuru ile ilgili uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. Ekonomist Selçuk Geçer Ekim ayını işaret ederek, büyük depremin olacağını açıkladı.

Doların kahini Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in kahin gibi çıkardığı öngörüler, dolar yatırımcıları arasında büyük bir merak uyandırdı. Ekim, Kasım ve Aralık aylarının önemini vurgulayan Geçer, dolar sahiplerine "Dolarınızı sakın satmayın!" uyarısında bulunuyor.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama! Dolarda bu seviyenin altını sakın beklemeyin...

23 TL'yi aşan dolar/TL kuru için ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama geldi. Dolarda bu seviyenin altını sakın beklemeyin...

Piyasa uzmanı Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar neden yükseliyor?

Ülke ekonomisini yüksek seviyede etkileyen ve son zamanlar yaşanan dalgalanma ile piyasayı panik havasına sokan dolar, euro ve altın fiyatları, vatandaşında gerilmesine sebep oldu. Uzman isim Selçuk Geçer son yaşanan gelişmelerle alakalı uyarılarda bulundu. 

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den ağızları açık bırakan dolar yorumu! Doları önce serbest bırakıyor sonra...

Dolar/TL kuru bugün 23 TL il rekor kırdı. Dolardaki güçlü yükseliş devam ederken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den ağızları açık bırakan dolar yorumu geldi. Doları önce serbest bırakıyor sonra...

Ekonomist Selçuk Geçer dolarda fırtına kopacak dedi! Rakam verdi! Yarın öbür gün...

Ekonomist Selçuk Geçer, ''yarın öbür gün'' Türkiye'de ciddi kur kırılmasının olacağını belirterek dolarda fırtınanın kopacağını söyledi ve rakam verdi.

Ekonomist Selçuk Geçer, doların yükseliş tahminleriyle yatırımcıları uyarıyor: 35 liranın üzerine çıkacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, Türkiye'nin ekonomik durumuna ilişkin endişelerini dile getirdi ve dolar kurunda ciddi bir yükseliş öngördü. İşte ayrıntılar...

Selçuk Büyüker kim Haberi

Selçuk Büyüker kim

Kırşehir Sağlık Müdürü Dr. Selçuk Büyüker, Çiçekdağı Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 90 oranında tamamlandığını söyledi. Hastanede incelemelerde bulunan Büyüker, yaptığı açıklamada, 2014 yılında yapımına başlanan hastanenin yüzde 90 oranında fiziki gerçekleştirilmesinin tamamlandığını belirtti. 


Yüzde 90'ı düzenlendi 


Çiçekdağı Devlet Hastanesi'nde kaba inşaatın tamamen bittiğini, elektrik ve mekanik tesisat kısmının da büyük oranda tamamlandığını vurgulayan Büyüker, Çiçekdağı ve bölgesi için önemli yatırım olduğunu dile getirdi. Hastane inşaatının TOKİ tarafından yapıldığını vurgulayan Büyüker, "İlçe hastanemiz bodrum, zemin ve 1 kattan oluşuyor. 5 bin metre karelik arsamızın toplam ölçüsüdür. Bin 480 metre kare inşaat alanımız ve kapalı alanımız ise 3 bin 200 metrekare şeklindedir. Hastanemizin yüzde 90 oranında fiziki gerçekleştirilmesi de tamamlanmıştır" dedi. Büyüker, Çiçekdağı Devlet Hastanesi'nin 10 yataklı olmasının planlandığını sözlerine ekledi. 



Yeni...