14 / 05 / 2024

Kırşehir Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi

Kırşehir Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi

Kırşehir'deki Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi binasında yıkım çalışmaları başladı. 2011 yılında boşaltılan bina Aile Hekimliği ve Sağlık Ocağı olarak kullanılıyordu.

Kırşehir OSB'ye cami inşa ediliyor!

Kırşehir OSB'de yapımı planlanan caminin temeli atıldı.Kırşehir Valisi Necati Şentürk, cami yaptırmanın ecdada yakışan en doğal davranışlardan biri olduğunu dedi.

Kırşehir SGK'nın binası yıkılacak!

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) il binasının yıkılacak. SGK, yeni bina yapılana kadar Kırşehir Müftülüğü'nün eski hizmet binasında hizmet verecek.

Kırşehir Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi yıkıldı!

Kırşehir'deki Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi binasında yıkım çalışmaları başladı. 2011 yılında boşaltılan bina Aile Hekimliği ve Sağlık Ocağı olarak kullanılıyordu.

Kırşehir'de kentsel dönüşüm adalarının sınırlarında değişiklik!

Kırşehir Belediye Meclisinin 2017 yılı Şubat dönemi toplantısı yapıldı. Toplantıda banka evleri ve eski sanayi sitesi kentsel dönüşüm alanlarının sınırlarında değişiklik yapılması görüşülerek karara bağlandı.

Kırşehir'deki eski kamu binaları yıkıldı!

Kırşehir'de 2008 yılındaki birleşmeyle birlikte Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmet veren binalar yıkıldı. Yerine yeni projeler geliyor.

Kırşehir Nasuhdede'deki eski SSK hastanesi yıkılıyor!

Kırşehir Nasuhdede Mahallesi'nde bulunan eski SSK hastanesinin yıkımına başlandı. Eski SSK hastanesinin yerine Endüstri Mesleki ve Teknik Lise'nin yapılması düşünülüyor.

Kırşehir’de konut satışları arttı!

2015 yılının 11 ayındaki rakamlara göre 2016 yılında konut satışları arttı, Kırşehir’de 233 konutun ilk satışı yapıldı… Kırşehir’de konut üreten firmalar satışların düştüğü için büyük sıkıntı içinde olduklarını bildirirken, satılan konutların çoğunun eski olduğuna dikkati çektiler.

Kırşehir'de inşaat sektörüne kış engeli!

İnşaat sektöründe Geçen yıl seçimler dolayısıyla yaşanan belirsizlik nedeniyle doğru dürüst satış yapamayan Kırşehir'de inşaat firmaları, bu yıl da 15 Temmuz darbe girişimiyle yaşanan dalgalanmalar nedeniyle satış yapamamaktan şikâyetçi.

Kırşehir'de saman ve çamurdan natürel ev yaptılar!

Kırşehir'de saman balyaları ve çamurdan, hayalini kurdukları natürel bir ev yapan görsel sanatlar öğretmeni çift, doğal hayatı özleyenlere de öncü oldu.

Kırşehir'de organik ev inşa edildi!

Yaşamımızda giderek artan betonarme yapıların yerine Kırşehir Ökse'de sadece doğal malzeme kullanılarak ev ve atölye inşa ettiler.

Kırşehir eski sanayi alanı projesi belirlendi!

Eski sanayi olarak bilinen alan için çizilen proje belirlendi. Proje tanıtım toplantısına katılan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir’in manevi özellikleri yanı sıra çizilen projelerin içerisinin doldurulması ile hayat bulduğunu söyledi.

Kırşehir'e yeni iş merkezi geliyor!

Kırşehir'de Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından yıkımı gerçekleştirilen eski Bağ­Kur binasının yerine yapılacak modern iş merkezinin temeli Ramazan Bayramı sonrası atılacak…

Kırşehir TOKİ projesi için Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi!

Kırşehir Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Banka Evleri ile eski Sanayi bölgesinin yeniden inşası için TOKİ ile yapılacak anlaşma ve protokoller için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi.

Kırşehir Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi Haberi

Kırşehir Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, bir süre önce Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi binasının yıkılacağını sosyal medya üzerinden açıklamıştı. Arslan, konuyla alakalı yaptığı yazılı açıklamada şu bilgileri paylaşmıştı: "35.000 metre kare arsa üzerinde bulunan, 2011 yılında boşaltılan ve tahribatlara uğrayıp korumasız kalan 'Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi' ne Sağlık Bakanlığı tarafından, Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümünce deprem tahkik araştırması yaptırılmıştır. Bu araştırma sonucunda, binanın A-B-C-D ve E bloklarının taşıyıcı sistemlerinin mevcut haliyle depreme dayanıklılığı açısından yetersiz olduğu, ayrıca uygun yöntemlerle yapılacak bir güçlendirmenin uygun olmayacağından dolayı yıkılıp yeniden yapılmasının daha sağlıklı olacağı rapor olarak belirtilmiştir. Son 5 yıldır atıl vaziyetteki, bahse konu olan binanın yıkımı için Valilik Makamı ve Milli Emlak Yıkıldı Müdürlüğü'...