08 / 05 / 2024

kırşehir kelebek mağazası

kırşehir kelebek mağazası

Doğtaş Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan, Kelebek’le ilgili yeni planlarını anlattı. 42 yeni mağaza açacak. Yıl sonu hedefl eri toplamda 150 mağazaya ulaşmak. Yurtdışına açılım da başlıyor...

Kırşehir'de ev kiraları arttı!

Ortadoğu'da yaşanan iç çatışma ve savaşlar bölge halkının Türkiye'ye sığınmasına neden olurken, Kırşehir'de de ikamet eden mülteciler, ev kiralarının fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

Kırşehir TOKİ projesi için Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi!

Kırşehir Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Banka Evleri ile eski Sanayi bölgesinin yeniden inşası için TOKİ ile yapılacak anlaşma ve protokoller için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi.

Kırşehir depremleri üzerine çalışma yapılmalı!

Ahi Evran Üniversitesi Jeoloji Bölüm Başkanı Yrd.DoçDr. Zeynel Başıbüyük, Kırşehir ve çevresinde aktif fay hatlarının olduğunu belirterek, bu bölgede detaylı çalışma yapılması gerektiğini söyledi.

Kırşehir'de birçok vatandaş ev sahibi olacak!

TÜM-Emekder Kırşehir Şube Başkanı Musa Hangül, Tüm-Emekder Genel Merkezinin TOKİ ile anlaşma yaparak işçi, bağ-kur ve dul yetimlerin ev sahibi olabileceklerini söyledi.

Kırşehir'deki mültecilerin barınma sorunu için komisyon oluşturuldu!

Kırşehir’e gelen mültecilerin barınma sorunlarının çözümü için komisyon oluşturulurken, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, ayrım gözetmeksizin Kırşehir’e gelen mültecilerin sorunlarının çözümü için çalışma yapıldığını söyledi.

Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. İşte Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları...

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 534,92 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

Ödeme koşulları kapsamında 120 ay vade imkanı sunan TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 534 TL taksitle!

Toplam 131 konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 534 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 131 konut satıyor!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 131 konut satıyor. Daire fiyatları 85 bin 587 TL'den başlangıç gösteren projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor.

Kırşehir Bağbaşı Kentsel Dönüşüm TOKİ konutlarının ikinci etap kuraları çekilecek!

Kırşehir'de 2009 yılında başlatılan 2 bin 712 konutluk 'Bağbaşı Kentsel Dönüşüm' projesi için TOKİ Toplu konutlarının ikinci etap kura çekimleri yapılacak.

Kırşehir SGK binası yıkılacak!

Kırşehir SGK Müdürü Fırat, Medrese Mahallesinde 1994 yılında yapılan ve depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkılacak Sosyal Güvenlik Kurumu Binası yerine yeni bina yapılacağını söyledi.

Doğtaş Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açtı!

Doğtaş, yurtdışında atağa kalktı. 2 bin 500 metrekarelik alanıyla Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açan şirketin hedefinde ise Viyana var.

kırşehir kelebek mağazası Haberi

kırşehir kelebek mağazası


Doğtaş Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan, Kelebek’le ilgili yeni planlarını anlattı. 42 yeni mağaza açacak. Yıl sonu hedefl eri toplamda 150 mağazaya ulaşmak. Yurtdışına açılım da başlıyor. İlk hedef 5 ülkeye gitmek! Kelebek, ENKA’dan Kayserili işadamlarına, onlardan da 2012’de Doğtaş’a geçmişti. 


Davut Doğan, 55 milyon liraya aldığı şirketi büyütme çabasında. Kelebek’in hikayesi önemli, Atatürk’ün talimatıyla, uçak kanadı üretmek için kurulmuş, eski, köklü bir şirket. Doğan aldığında 20 bayisi vardı, 60 oldu. Şimdi 17’si mutfak, 42 mağazayı aynı anda açma hazırlığı var. Bazı illerde ikinci, üçüncü, dördüncü mağazalar gelecek, birçok ilde ilk mağazalar olacak. 


“Van’a, Kırşehir’e, Adıyaman’a kadar gideceğiz. Mutfaktaki 17 mağaza bazı illerde ilk kez açılmış olacak. Yaklaşık 10 milyonluk bir yatırım yapıyoruz. Yıl sonunda 100 mobilya,...