03 / 05 / 2024

Kırşehir kiralık daire

Kırşehir kiralık daire

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini tercih edip yurtta yer bulamayan öğrenciler, kiraların yüksekliğinden yakınarak bütçelerine uygun ev bulamadıklarından dert yakındılar.

Son dönemin yeni dolandırıcılığı! Kiralık daire arayanlar evi görmeden kaparo ödemeyin! 

Kiralık ev arayanların dikkat etmesi gereken önemli bir unsur var. İstanbul’un bir semtinde son aylarda ‘sahte kiralık daire’ ilanlarıyla dolandırılan kişilerin olduğu ileri sürülüyor. Mağdur olanlardan bazılarının savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Gayrimenkul danışmanları önemli bir uyarı yaptı.

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi bugün!

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam'da 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan toplam 250 adet daire sahiplerini buluyor. Projeye 283 başvuru geldi. TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi bugün gerçekleştiriliyor...

Kırşehir Akpınar TOKİ kura çekilişi bugün!

Kırşehir Akpınar TOKİ kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projede 141 adet daire bulunuyor.

Kırşehir Merkez kura sonuçları listesi 31 Ocak 2018 açıklandı!

Kırşehir Merkez kura sonuçları listesi 31 Ocak 2018 açıklandı. Toplamda 991 daireden meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Kırşehir Merkez kura çekilişi 31 Ocak 2018!

Kırşehir Merkez kura çekilişi 31 Ocak 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tiplerinden oluşan projede toplamda 991 konut bulunuyor. 

TOKİ Kırşehir Merkez 31 Ocak kura sonuç listesi!

TOKİ Kırşehir Merkez 31 Ocak kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. Toplama 991 konuttan oluşan projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri sunuluyor. 

TOKİ Kırşehir Merkez son başvuru günü!

TOKİ Kırşehir Merkez son başvuru günü bugün olarak belirlendi. 991 adet daireden meydana gelen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri bulunuyor. 

Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap başvuru dönemi!

Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap projesinde yer alan 1 adet daire için satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek. 

Başakşehir 3. İstanbul satılık daire fiyatları!

Başakşehir 3. İstanbul satılık daire fiyatları 514 bin TL'den başlıyor. 3. İstanbul projesinde sıfır faizle 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Meva Şehir Ankara satılık daire!

Toplam 1800 adet daireden meydana gelen Meva Şehir Ankara projesinde teslimlerin 4 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Meva Şehir Ankara satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Torbalı'da kiralık daire fiyatları yükseldi!

İnşaat sektörünün en hareketli olduğu yerlerin basında gelen Torbalı'da kiralık daire fiyatları yükselişte.

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi başvurusu bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 292 konutluk Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi Alt Gelir Grubu projesindeki 1 daire için başvurular bugün alınmaya başlanacak.

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri son başvuru günü!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede 67 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Kırşehir Kaman Evleri son başvuru günü...

Kırşehir kiralık daire Haberi

Kırşehir kiralık daire

Kırşehirli öğrenciler kiralık ev bulamıyor!



Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini tercih edip yurtta yer bulamayan öğrenciler, kiraların yüksekliğinden yakınarak bütçelerine uygun ev bulamadıklarından dert yakındılar. 

Bölgesine ve yerine göre 500-600 hatta 1000 TL'ye kadar daire kiralık daire olduğunu belirterek daire sahiplerinin de kendilerine yardımcı olmalarını isteyen öğrenciler, Kırşehir'de merkez ve yakın mahallelerde ki evlerin aylık kirasının 500-550 TL'den başladığını ifade ettiler. Öğrencilere kiraların daha yüksek gösterildiğini savunan öğrenciler, ev sahiplerini kiralık ev için aradıklarında, ailemi öğrenci mi sorusu ile karşılaştıklarını ifade ettiler. Bazı ev sahiplerinin evlerini tek öğrenciye vermediğini ve öğrenci başına göre fiyat belirlediklerini belirterek, tanımadıkları kişilerle birlikte aynı daireyi kullanmak zorunda kaldıklarını dile getiren öğrenciler, her yıl üniversite öğrencilerinin gelmesiyle birlikte ev ve daire fiyatlarının artışına dikkat çektiler. Kırşehir'de 1+1...