19 / 05 / 2024

Kırşehir neyle ısınıyor

Kırşehir neyle ısınıyor

JKBB da olan Yaşar Bahçeci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, JKBB'nin 1997 yılında belediyelerin jeotermale ilgisini çekerek Türkiye'nin kaynaklarının değerlendirilmesi ve geliştirilmesi amacı ile kurulduğunu söyledi.

Konutta balon sönüyor mu?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektöründeki balon sönüyor mu? Konut fiyatları neden balon yaptı? İşte merak edilen soruların cevapları...

5 soruda TOKİ Kırşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kırşehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı! İşte Kırşehir TOKİ evlerinde merak ettiğiniz tüm soruların yanıtları.

TOKİ Kırşehir Kındam başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor. 

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları 25 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam alt gelir projesi için başvuru dönemi 25 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor.

Kırşehir Kaman'da işletmecisinden kiranın yarısını alan iş yeri sahibi örnek oldu!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde dükkan sahibi olan Mehmet Demir, kiracısından sıkıntılı süreç geçinceye kadar kira ücretinin yarısını alacak

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesinde yer alan 25 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir 2020 başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar 2020 projesinde yer alan 4 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı orta gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesinde yer alan 38 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Kırşehir Kındam TOKİ kura sonucu 7 Mayıs 2019 kazananlar listesi!

Kırşehir Kındam TOKİ kura sonucu noter huzurunda açıklanıyor. 250 aile ev sahibi oluyor. İşte Kırşehir Kındam TOKİ kura sonucu 7 Mayıs 2019 kazananlar listesi...

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

Kırşehir neyle ısınıyor Haberi

Kırşehir neyle ısınıyor

Kırşehir'de aralarında konutların yanı sıra resmi kurumların da yer aldığı bin 800 yapının yenilenebilir temiz enerji kaynağı jeotermalle ısındığı bildirildi.


Kırşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanı (JKBB) da olan Yaşar Bahçeci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, JKBB'nin 1997 yılında belediyelerin jeotermale ilgisini çekerek Türkiye'nin kaynaklarının değerlendirilmesi  ve geliştirilmesi amacıyla kurulduğunu söyledi.


Bahçeci, büyükşehir, il ve ilçe belediyeleri olmak üzere 84 üyesi bulunan birliğin, yerel yönetimlerin bilinçlendirilmesi konusunda toplantı, çalıştay gibi önemli faaliyetler yürüttüğünü, ayrıca jeotermalle ilgili dünyadaki gelişmeleri de yakından takip ettiğini belirtti.


Türkiye'deki kaynakların kontrolü, geliştirilmesi konularında yapılan çalışmalara zemin oluşturmaya çaba gösterdiklerini ifade eden Bahçeci, "Türkiye jeotermal ülkesi. Ülkemiz jeotermal potansiyeli bakımından dünyada yedinci, Avrupa'da ise birinci sırada. Bu potansiyelimizin istihdama, ekonomiye ve enerjiye dönüştürülmesi çok...