28 / 04 / 2024

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz, eskisinin yıkılacağı SGK binasıyla ilgili konuştu. Akdeniz, yeni binanın aynı arazi üzerine yapılacağını belirtti.

EYT'lilerin 719 bini sosyal güvenlik destek primine tabi çalışmaya devam ediyor!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesi çerçevesinde Mart'ta 1.8 milyon kişi emeklilik başvurusu yaptı. Emeklilik dilekçesi veren EYT'lilerden yaklaşık 719 bini sosyal güvenlik destek primine (SGDP) tabi şekilde çalışmaya başlarken, bu sayının giderek yükselmesi bekleniyor.

Sosyal Güvenlik Destek Primi nedir?

Sosyal Güvenlik Destek Primi nedir, Sosyal güvenlik destek primi kaç lira? şeklindeki sorular sıklıkla sorulmaktadır. İşte Sosyal Güvenlik Destek Primine dair merak edilenler!

TOKİ Kırşehir Mucur’da 253 ucuz sosyal konut!

Vatandaşın taksitle ev sahibi olabileceği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Mucur Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırşehir Kaman’da 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın ev sahibi olma hayalleriyle beklediği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ sosyal konut projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı’nda 240 taksitle sosyal konut!

Beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları yeni açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün sosyal konut projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Çiçekdağı Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

TOKİ Kırşehir Akpınar’da 100 ucuz sosyal konut!

Merakla beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Akpınar Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

TOKİ Kırşehir Merkez’de 285 ucuz sosyal konut!

Vatandaşın merakla beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi 2022 detayları belli oldu. Peki, TOKİ Kırşehir Merkez Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

5 soruda TOKİ Kırşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kırşehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı! İşte Kırşehir TOKİ evlerinde merak ettiğiniz tüm soruların yanıtları.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yüz binlerce gence iş kapısı açıldı! Aylık 8 bin 294 lira verilecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kapsamıyla binlerce gence iş kapısı aralandı. Bu proje ile birlikte aylık 8. 294 liraya kadar destek verilecek. İşte detaylar…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den flaş asgari ücret açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, milyonların beklediği asgari ücret ile ilgili duyuru yaptı. Aralık ayında başlayacak olan asgari ücret görüşmelerinin ay sonuna kadar uzatılmayacağını ve 1-2 hafta içinde tamamlanacağını duyurdu.

Kırşehir'in deprem risk haritası TBMM gündeminde!

Kırşehir'in deprem risk haritası meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırşehir güvenle imar edildi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

Kırşehir Çiçekdağı'nda 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü!

Kırşehir Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Fevzi Çakmak Mahallesi Belediye İrtibat bürosunda gerçekleşen toplantıda, 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü.

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu Haberi

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz, yeni hizmet binasının aynı arsa üzerine yapılacağı belirterek, "İnşaat süresince il müdürlüğümüz eski müftülük binasına taşınacak. Taşınma işlemlerimize başladık. En kısa süre içerisinde yer teslimini yapacağız.


Depreme dayanıklı olmayan eski hizmet binamızın yerine yapacağımız SGK hizmet binasında işleri olan vatandaşlarım işlerini çok daha rahat ve pratik bir şekilde çözebilecekler.


Mevcut SGK il binası 3 bin 500 metre kare kapalı alanda hizmet veriyorken yeni yapılacak bina 4 bin 500 metrekarelik bir hizmet alanına sahip olacak. Akıllı bina olarak nitelendirilen hizmet binasında konferans salonları ve vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu birçok fiziksel ihtiyaca cevap verecek olan bu yapıyla sosyal güvenlik hizmetlerinin en iyi şekilde verilmesini amaçlıyoruz. Ayrıca, Kırşehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası için oda...