28 / 04 / 2024

Kırşehir toki konutları

Kırşehir toki konutları

Kırşehir İli, Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi 122 Adet Tarımköy Konutu, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

Kırşehir'deki TOKİ projelerine destek veriyoruz!

Kırşehir AK Parti Milletvekili Mikail Arslan, Mucur'da, Kırşehir'de, Akpınar'da, Kaman'da ve Çiçekdağı'nda, Akçakent'te ve Kurancılı'daki TOKİ projelerine destek verdiğini açıkladı.

TOKİ'den Kırşehir için kentsel dönüşüm projesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile Kırşehir Belediyesi arasında Kırşehir'in vizyonunu değiştirecek kentsel dönüşüm projelerini içeren protokol imzalandı.

Kırşehir Kaman TOKİ başvuru bedeli!

Kırşehir Kaman TOKİ başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Kura çekilişinin 3 Ağustos 2016 gününde yapılacağı projede fiyatlar 140 bin 157 TL'den başlıyor.

Kırşehir TOKİ Konutları için Yaşar Bahçeci'ye yetki!

Belediyesi aylık olağan Meclis toplantısını yaptı. Belediye Meclisi gündemindeki konuları görüşmek üzere 2 Haziran Perşembe günü saat 14.00'te Haziran ayı olağan Meclis toplantısında bir araya geldi.

Kırşehir İl Özel İdaresi'ne ait 8 daire satışa çıktı!

ŞEHRİMİZDE kentsel dönüşüm projesi kapsamında Bağbaşı Mahallesi’ne Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yapılan konutlar satışa çıkarıldı. Konu ile ilgili detaylı bilgiyi Kırşehir İl Özel İdaresi web sitesinden öğrenilebilecek.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta konutlar teslim ediliyor!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap projesinde vatandaşlara evleri 3-19 Kasım tarihleri arasında verilecek. İşte, konut teslimi sırasında konut alıcılarının yanında bulundurması gereken belgeler...

Kırşehir’de 632 konut sahibine ulaşacak!

Kırşehir merkez Kayabaşı 2.etap Toplu Konut Projesl’ndeki vatandaşlara evleri 3-19 Kasım tarihleri arasında verilecek.

Kırşehir'de konut satışları düştü!

Şehrimizdeki inşaat firmaları bir yandan konut satışlarının düştüğünden dert yanıyor, diğer yandan fiyatları arttırıyor. Satışa sunulan fiyatların 300-400 bin liradan alıcı bulması dar gelirli vatandaşların tepkisine neden oluyor.

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kuraları çekildi. Peki TOKİ Kırşehir Mucur 2+1 ve 3+1 kura sonuçları nereden öğrenilir? 

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

Kırşehir TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 17.02.2022!

Kırşehir TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 17.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 17.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırşehir Kaman kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinin kura çekilişi yapıldı. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap kura çekilişi yarın!

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağ'da hayata geçireceği 127 konutun ihalesi yapıldı.

Kayabaşı Kırşehir TOKİ 2018 son başvuru tarihi!

Kayabaşı Kırşehir TOKİ 2018 son başvuru tarihi 19 Ocak 2018 olarak belirlendi. Projede 991 adet konut bulunuyor.

Kırşehir toki konutları Haberi

Kırşehir toki konutları


Kırşehir İli, Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi 122 Adet Tarımköy Konutu, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde;




İhale Kayıt Numarası : 2017/369080  


1-İdarenin


a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 - 2124700316


c) Elektronik Posta Adresi :  


ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin


a) Niteliği, türü ve miktarı : Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 122 Adet Tarımköy Konutu, 1 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Büfe İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi


Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı...