13 / 05 / 2024

Kırşehir toplulaştırma kararı

Kırşehir toplulaştırma kararı

Kırşehir, Çankırı ve Ankara'da bazı yerlerde arazi toplulaştırma yapılması hakkında karar alındı..

Kastamonu, Çanakkale ve Balıkesir'de arazi toplulaştırması kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Son dakika, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çanakkale, Balıkesir ve Kastamonu’daki 4 köy için arazi toplulaştırma kararı verildi.

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alıyor! Aman başvuru tarihlerini kaçırmayın!

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte detaylar…

İstanbul'un 9 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili,Bağcılar, Bakırköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Esenler, Esenyurt, Silivri ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kırıkkale Keskin için kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili, Keskin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bilecik Bozüyük için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili, Bozüyük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Mersin Yenişehir için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Yenişehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Karabük Safranbolu için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili, Safranbolu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Kırıkhan için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili, Kırıkhan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ayvalık için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ili Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Beyşehir Millet Bahçesi için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Beyşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Beyşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Karabük Merkez için kamulaştırma kararı!

Karabük ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kırşehir toplulaştırma kararı Haberi

Kırşehir toplulaştırma kararı

Kırşehir, Çankırı ve Ankara'da bulunan bazı alanlarda arazi toplulaştırması yapılacak. Toplulaştırma Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

Bakanlar Kurulu Kararı ile arazi toplulaştırması yapılacak il, ilçe, mahalle ve köyler şu şekilde sıralandı;

1- Kırşehir Kaman İlçesi Darıözü Köyü, Hamit Köyü, Yukarıçiftlik Köyü ile Akpınar İlçesi Çalıburnu Köyü ve Hanyerisarıkaya Köyü.

2- Çankırı Kızılırmak İlçesi Aşağıovacık Köyü, Kızılırmak Merkez, Tepealagöz Mahallesi, Yeniyapan Mahallesi, Yukarıalagöz Mahallesi, Aşağıalagöz Mahallesi; Şabanözü İlçesi Karahacı ve Gündoğmuş Mahallesi; Elpan İlçesi Hisarcık ve Hisarcıkkayı Mahallesi; Merkez İlçesi Balıbağı, Bozkır, Çivi, Dedeköy, Doğantepe, İnandık, Karadayı, Konak, Süleymanlı, Tüney, Yukarıpelitözü, Akören, Aşağıpelitözü Mahallesi.

3- Ankara Kalecik İlçesi Karatepe, Kınık, Satılar, Şemsettin, Yurtyenice, Yüzbeyi, Demirtaş ve Beykavağı Mahallesi.


Kırşehir arazi toplulaştırma kararı için tıklayın
 

Ankara ve Çankırı...