06 / 05 / 2024

Kış Olimpiyatları soçi

Kış Olimpiyatları soçi

Kış Olimpiyatları’na ‘yetişemeyecek’ denilen Soçi’ye Türk müteahhitler damga vurdu. Sembol İnşaat’tan Rönesans ve Ant Yapı’ya kadar Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik firmaları geceli gündüzlü çalışarak Soçi’de başarı hikayesi yazdı...

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

TOKİ Karabük Merkez Soğuksu kuraları çekildi!

TOKİ Karabük Merkez Soğuksu Mahallesi'nde yer alan 299 adet konutun kura çekilişi gerçekleşti.

Kış olimpiyatları Erzurum'da kentsel dönüşümü hızlandırdı!

Erzurum, 2017 yılı Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu nedenle adeta seferberlik ilan edilen kentte alt yapı ve kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verildi.

İzmir Körfez Geçiş Köprü inşaatı son durum!

İzmir arasını 3.5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-lzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında köprü ayaklarını oluşturan deniz üzerinde yükselen kuleler tamamlandı.

Körfez Geçiş Köprüsü'nün kuleleri tamamlandı!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saatte indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında köprü ayaklarını oluşturan deniz üzerinde yükselen kuleler tamamlandı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü yıl sonuna kadar tamamlanacak mı?

İstanbul ile İzmir arasını 3.5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kuleler tamamlandı...

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kuleler tamamlandı!

İstanbul ile İzmir arasını 3.5 saate indirecek olan Gebze - Orhangazi - İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kuleler tamamlandı.

İzmir Körfez Geçiş Köprüsü'nün kuleleri tamam!

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında köprü ayaklarını oluşturan deniz üzerinde yükselen kuleler tamamlandı...

Melih Gökçek: Keçiören benim ilk göz ağrım!

AK Parti Keçiören Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kongresi'nde Başkan Melih Gökçek, "Keçiören benim ilk göz ağrım" diyerek konuşmasına başlayınca salonda bulunan gençlerin yoğun tezahüratı nedeniyle uzun süre konuşamadı.

Trabzon İpekyolu Sağlık Turizmi Derneği toplantı yaptı!

Trabzon İpekyolu Sağlık Turizmi Derneği kurucu üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Trabzon’un bir sağlık merkezi olması için yapılması gereken çalışmalar konuşuldu...

İkitelli Sağlık Kampüsü için 2.1 milyar liralık teşvik belgesi!

Kasımda 8 milyar 164 milyon liralık yatırım öngören 313 proje teşvik belgesine bağlandı. İkitelli Sağlık Kampüsü için 2.1 milyar, Toyo'ta için de 1.1 milyar liralık yatırım teşvik belgesi düzenlenmesi, kasımda teşvik patlaması yaptı...

Küçük Oteller Derneği Kapadokya'da buluştu!

Küçük Oteller Derneği Kapadokya Buluşması Museum Hotelde yapıldı. Yapılan Toplantıya Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Yrd. Doç. Dr. Duygu Eren ve dernek üyeleri katıldı.

Kış Olimpiyatları soçi Haberi

Kış Olimpiyatları soçi

Kış Olimpiyatları’na ‘yetişemeyecek’ denilen Soçi’ye Türk müteahhitler damga vurdu. Sembol İnşaat’tan Rönesans ve Ant Yapı’ya kadar Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik firmaları geceli gündüzlü çalışarak Soçi’de başarı hikayesi yazdı.


Tarihin en pahalı kış oyunları olarak dikkati çeken ve 50 milyar dolar harcanan 22. Kış Olimpiyat Oyunları, dün başladı. Olimpiyatlara ev sahipliği yapan Sochi’ye Türk müteahhitler adeta damga vurdu. Yetişemeyecek denen çalışmalar Türk inşaatçıların devreye girmesiyle hızla yapılarak olimpiyatlara yetiştirildi. Açılış öncesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in görüşmesinde de Türk müteahhitler konuşuldu. Putin, Soci’deki tesislerde çalışan Türk inşaat firmalarına teşekkür ederek, Türk şirketlerinin Olimpiyat oyunlarının hazırlanmasında ciddi katkı sağladığını belirtti.


Başarı hikayesi yazıldı


Başbakan Erdoğan da “Bu tesislerin hazırlanmasında, Türk müteahhitlerin hakikaten ben de başarılı çalışmalarını, gayretlerini izledim” diye...