05 / 05 / 2024

kış turizm merkezi ılgaz

kış turizm merkezi ılgaz

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı'nın Çankırı bölümündeki tesislerde kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı. Turizmciler, kayak sezonunu geçen döneme göre 15 gün erken açmayı planlıyor...

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

Mehmet Nuri Ersoy’dan Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi- Çeşme Projesi ile ilgili olarak "Elde edilecek gelirin büyük kısmını Çeşme projesinin altyapısında sonra da Ege Bölgesi’nin altyapısında kullanacağız" diye konuştu.

Mehmet Ersoy'dan Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  İzmir Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen"Ege Turizm Planı Değerlendirme Toplantısı"nda, "Ege Turizm Merkezi - Çeşme Projesi" hakkında açıklamalarda bulundu...

Ege Turizm Merkezi projesi 'zemin artı iki katı' geçmeyecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Çeşme için ortaya koyduğu ‘Ege Turizm Merkezi’ projesi hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den sonra Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da değerlendirmede bulundu.

Mehmet Nuri Ersoy: Çeşme’ye kanal değil turizm merkezi yapacağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme’deki acil kamulaştırmalarla ilgili açıklama yaptı. Bakan Ersoy, Çeşme’ye bakanlık olarak dev bir turizm merkezi inşa etmek için harekete geçtiklerini söyledi.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temelini attı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesine Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOĞAKA) desteği ile kazandırılması planlan Sağlık Turizmi Merkezi’nin yapımı için sözleşme imzalandı.

Luna Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Luna Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Luna Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kağıthane'ye taşındı.

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar'da tanıtıldı!

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar fuarında tanıtıldı. Dev kompleks yaklaşık 500 bin metrekare bir alan üzerinde geliştiriliyor.

kış turizm merkezi ılgaz Haberi

kış turizm merkezi ılgaz

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı'nın Çankırı bölümündeki tesislerde kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı.


Ilgaz Dağı'nın Doruk mevkisinde etkili olan kar yağışının sevincini yaşayan turizmciler, geçen döneme göre sezonu 15 gün erken açmayı planlıyor. 


Kayak merkezindeki otelin müdürü  Kadir Kuşçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ilgaz Dağı'nda kar kalınlığının artmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Kar yağışının devam edeceğini öğrendiklerini belirten Kuşçu, "Kar yağışının yanında havaların uygun sıcaklıkta olması bizim için sevindirici. Geçtiğimiz yıl Ilgaz'da kayak sezonu aralık ayının sonuna doğru başlamıştı. Bu sezonun 15 gün daha erken açılacağını tahmin ediyoruz" diye konuştu.


Kuşçu, Çankırı ve Kastamonu sınırları arasında kalan Ilgaz Dağı'nda son dönemde önemli yatırımlar yapıldığını vurgulayarak, bölgenin kış turizmi açsından cazibe merkezleri arasında yerini aldığını dile getirdi.  


Ilgaz'ın Ankara'ya karayoluyla 2,5 saat, Kastamonu'daki...