05 / 05 / 2024

kış turizm merkezleri

kış turizm merkezleri

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı'nın Çankırı bölümündeki tesislerde kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı. Turizmciler, kayak sezonunu geçen döneme göre 15 gün erken açmayı planlıyor...

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabı açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabında çok önemli etapları tamamladıklarını, 10 ay içinde projelerin tamamlanacağını belirtti. 

Delta Balonculuk Havacılık Turizm Ve Enerji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Balonculuk Havacılık Turizm Ve Enerji Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeliyle Zeytinburnu'nda Fuat Güven tarafından kuruldu.

Hanex Lojistik Taşımacılık Turizm Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hanex Lojistik Taşımacılık Turizm Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuray Parmaksız tarafından kuruldu.

Ens Yapıkur Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ens Yapıkur Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Karayılan tarafından kuruldu. 

Maviyapı Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviyapı Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayman Hasanıa ve Hassan Mourtaja ortaklığında kuruldu.

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Read Sabah Shortanı tarafından kuruldu. 

Öz Ayk İnşaat Reklam Aracılık Turizm Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ayk İnşaat Reklam Aracılık Turizm Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nazım Barış Demir tarafından kuruldu. 

Crowntaj Emlak Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crowntaj Emlak Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Marwankhouılde, Mohamad Khaır Alnajjar ve Sawsan Audı ortaklığında kuruldu. 

Taysiz Star Danışmanlık Turizm Gıda Gayrimenkul Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taysiz Star Danışmanlık Turizm Gıda Gayrimenkul Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghader Aghaeı Chanaghlo ve Majıd Hamdı ortaklığında kuruldu.

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Cansın Albayrak ve Lyudmyla Tufan ortaklığında kuruldu. 

Sersebil Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sersebil Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Shukrı Almasrı tarafından kuruldu. 

Karen Havacılık Turizm Emlak Reklamcılık Danışmanlık İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Karen Havacılık Turizm Emlak Reklamcılık Danışmanlık İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Behrang Shiyoukhi tarafından kuruldu. 

kış turizm merkezleri Haberi

kış turizm merkezleri

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı'nın Çankırı bölümündeki tesislerde kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı.


Ilgaz Dağı'nın Doruk mevkisinde etkili olan kar yağışının sevincini yaşayan turizmciler, geçen döneme göre sezonu 15 gün erken açmayı planlıyor. 


Kayak merkezindeki otelin müdürü  Kadir Kuşçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ilgaz Dağı'nda kar kalınlığının artmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Kar yağışının devam edeceğini öğrendiklerini belirten Kuşçu, "Kar yağışının yanında havaların uygun sıcaklıkta olması bizim için sevindirici. Geçtiğimiz yıl Ilgaz'da kayak sezonu aralık ayının sonuna doğru başlamıştı. Bu sezonun 15 gün daha erken açılacağını tahmin ediyoruz" diye konuştu.


Kuşçu, Çankırı ve Kastamonu sınırları arasında kalan Ilgaz Dağı'nda son dönemde önemli yatırımlar yapıldığını vurgulayarak, bölgenin kış turizmi açsından cazibe merkezleri arasında yerini aldığını dile getirdi.  


Ilgaz'ın Ankara'ya karayoluyla 2,5 saat, Kastamonu'daki...