15 / 05 / 2024

kısa film atölyesi

kısa film atölyesi

Fikirtepe, hızlı bir değişim ve dönüşüm sürecine giriyor. Yaşamın ve mekanın izleri hızla değişirken, Tasarım Atölyesi Kadıköy, kaybolan izleri kaybetmeden kaydetmek için Fikirtepeliyiz! Kısa Film Atölyesini başlattı...

Altın ve dolarda kritik süreç! Kısa süreli düşüşler olabilir!

Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu haftalık piyasa değerlendirmesini yaptı. Dolarda yaşanan artışa ilişkin ilgi çeken yorumlar yapan Şatıroğlu, önümüzdeki haftalarda kısa süreli düşüşlerin yaşanabileceğini belirtti! İşte dolar ve altın yatırımcılarını ilgilendiren o kritik yorum...

Binalarda sağlam çatı nasıl yapılmalı?

Binalarda hava şartlarına en çok maruz kalan kısım olan çatıların inşasında profesyonel işçilik ve statik hesap büyük öneme sahip. Peki sağlam çatı nasıl olmalı? Çatılar nasıl yapılmalı?

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Sancar tarafından kuruldu.

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Ayık Fadime    Kul  ve Sinan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Amanos Tüneli'nin temeli kısa süre içinde atılacak!

Ulaştırma ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Dörtyol-Hassa arasında inşa edilecek olan Amanos Tüneli'nin temelinin kısa sürede atılacağını açıkladı. 

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Başiskele'de 11 milyon TL'ye icradan satılık mermer atölyesi!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli İl, Başiskele İlçe, 195 ada, 1 parsel, 8 bin 666 metrekare yüz ölçümlü mermer atölyesi ve müştemilatını 10 milyon 970 bin 630 TL'ye icradan satıyor...

Erzurumlu Mimarlık öğrencilerine yaz atölyesi projesi!

Kadıköy Belediyesi ve TMMOB Mimarlar Odası Anadolu 1. Büyükkent Bölge Temsilciliği tarafından  Erzurum Atatürk Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerine yönelik yaz atölyesi programı başladı.

Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması'nı 5 kişilik jüri değerlendirecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlediği Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması'nın değerlendirmesini 5 kişiden oluşan jüri heyeti yapacak.

Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması başlıyor!

150 bin TL ödüllü Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması başlıyor.Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin talimatıyla başlayan yarışmanın kayıtları 17 Mart 2017'ye kadar alınacak.

Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), daha sağlıklı bir çevre ve yaşam alanları sağlama hedefiyle hayata geçirdiği projeler kapsamında Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Vizyon Atölyesi'nden Kentsel Bulmaca!

Vizyon Atölyesi'nin Kentsel Bulmaca'sıyla mahallerde çok eksik olan park, açık alan, eğitim, sağlık ve ibadet gibi sosyal donatı alanlarının mevcut yapılara minimum müdahale edilerek yaratılması hedefleniyor.

Nef Kentsel Vizyon Atölyesi 16 Ağustos'ta!

Bu hafta 17 ağustos depreminin 17. yıl dönümü…Türkiye için çok büyük bir önem taşıyan bu tarihte; gayrimenkul sektörünün lider firması Nef ile Kentsel Vizyon Atölyesi çok önemli bir projeyi hayata geçiriyor olacak.

kısa film atölyesi Haberi

kısa film atölyesi

FilmTAK Programı kapsamında başlatılan atölyeyi, gönüllü proje yürütücüleri Mehmet Ercan, Zeynep Senem Ercan, Neslihan Akpınar, Duygu Parmaksızoğlu ve Miray Özkan yürüttüler.


Fikirtepe yaşamını, hikayelerini, seslerini belgelemek isteyen 11 – 15 yaş arasındaki 6 katılımcı, 5 haftalık atölye eğitimine katılarak, röportaj, video yoluyla kendi hikayelerini hazırladılar. Atölye sonucunda, 5 adet kısa film ortaya çıktı. 


Atölye katılımcıları Deniz Güneş, Elif Ebinç, Emre Bahattin, Fatmanur Ulusoy, Mehmet Akşan ve Semiha Ebinç’in gözünden Fikirtepe’yi birlikte...