04 / 05 / 2024

Kishi Ryoichi

Kishi Ryoichi

İZMİT Körfez geçişi asma köprüsünde cumartesi günü ’Catwalk’ olarak bilinen halatın kopmasından kendisini sorumlu tutan Japon mühendis 51 yaşındaki Kishi Ryoichi bilek ve boğazını keserek intihar etti.

Yalova'da Japon mühendis anısına anıt yaptırıldı!

Görev aldığı İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü Projesi'nde halatın kopmasından kendini sorumlu tutan ve bir süre sonra ölü bulunan Ryoichi Kishi anısına yaptırılan anıt 16 Eylül'de açılacak.

Mühendis Kishi Ryoichi hakkında önemli detay!

Kishi Ryoichi'nin, 'catwalk- kediyolu' montajı yapıldığı için ağırlığı daha da artan doğu yönündeki hattın bağlı bulunduğu Hersek Burnu'ndaki bağlantı yerindeki çatlağı birkaç gün önceden gördüğü ileri sürüldü.

Körfez Köprüsü gecikmeli açılacak!

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde, geçici yol montajı 'catwalk- kediyolu' halatlarından birinin kopmasından Japon mühendis Kishi Ryoichi'nin bağlantı yerindeki çatlağı birkaç gün önceden gördüğü, müdahalede bulunamadığı için de canına kıydığı anlaşıldı.

İzmit Körfez Köprüsü'nde çalışan Japon mühendis ölü bulundu!

Körfez Geçişi Asma Köprüsü inşaatında çalıştığı belirtilen Japon mühendis, Yalova'da mezarlıkta ölü bulundu. Olay yerine gelen ekipler, cesedin Japon mühendis Ryoichi Kishi'ye ait olduğunu belirledi.

İzmit Körfez Köprüsü'nün Japon mühendisi intihar etti!

İZMİT Körfez geçişi asma köprüsünde cumartesi günü ’Catwalk’ olarak bilinen halatın kopmasından kendisini sorumlu tutan Japon mühendis 51 yaşındaki Kishi Ryoichi bilek ve boğazını keserek intihar etti.

Kishi Ryoichi Haberi

Kishi Ryoichi

İZMİT Körfez geçişi asma köprüsünde cumartesi günü ’Catwalk’ olarak bilinen halatın kopmasından kendisini sorumlu tutan Japon mühendis 51 yaşındaki Kishi Ryoichi bilek ve boğazını keserek intihar etti. Cesedi Yalova’nın Altınova İlçesi’ndeki mezarlık girişinde bulunan mühendisin intiharı ile ilgili not bıraktığı belirtildi.


Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Japon mühendisin cesedinin bu sabah okula giden öğrenciler tarafından mezarlık girişinde bulunduğunu söyledi. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ve güvenlik ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Kishi Ryoichi’nin maket bıçağıyla bileklerini kesmeye çalıştığı, ardından boğazını keserek intihar ettiği belirlendi.


Yapılan araştırmada, Japon mühendisin yanında not bulundu. Mühendisin intiharından önce yazdığı notta halatın kopmasından kendisini sorumlu tutarak yaşamına son verdiği belirtildi. Mühendis Kishi Ryoichi’nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Yalova Devlet Hastanesi’ne gönderildi. Soruşturma sürdürülüyor.


Dünyanın en uzun ikinci köprüsü olarakta...