08 / 05 / 2024

kişiye özel ev kredisi veren bankalar

kişiye özel ev kredisi veren bankalar

İş Bankası, farklı dönemlerde farklı tutarlarda taksit ödeyerek konut kredisi kullanmak isteyenlere özel bir fırsat sunuyor. Kişiye Özel Ev Kredisi ile ev sahibi olmak isteyenler, ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun bir ödeme planı oluşturabiliyor.

Kent Etiler'de kişiye özel ödeme planı! Teslimler 2026'da!

MESA ASL ADİ Ortaklığı imzası taşıyan Kent Etiler projesinde kişiye özel ödeme planı sunuluyor. 1.361 adet konuta yer verilen projenin teslimlerinin 2026 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Nava Konak'ta hem yüzde 15 indirim fırsatı hem de kişiye özel ödeme planı!

Bu yılın Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek olan Nava Konak projesinde hem yüzde 15 indirim fırsatı hem de kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Nava Konak projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 

Kiracı bir odayı beş kişiye kiraladı! Ev sahibi çareyi evi satmakta buldu!

Avcılarda bir kiracı evin bir odasını 5 kişiye kiraladı.  Evinin son halini gören ve bu şekilde kiraya verildiğini öğrenen ev sahibi ise çareyi evini satışa çıkarmakta buldu.

Nava Konak'ta 60 ay 1,99 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı!

Teslimlerin bu yılın Eylül ayında gerçekleştirileceği Nava Konak'ta 60 ay 1,99 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı sunuluyor. 25 katlı tek kule olarak yükselen projede farklı konut alternatiflerine yer veriliyor. 

Ankara Mood Göksu'da kişiye özel ödeme planı! Ocak 2026'da teslim!

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinin teslimlerinin 2026 yılında yapılması planlanıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Mood Göksu projesinde 1.100 konut bulunuyor.

İnaş Yapı Venara Güneşli'de kişiye özel ödeme planları!

Yüzde 1 KDV avantajı ile satışa çıkarılan Venara Güneşli projesinde kişiye özel ödeme planları sunuluyor. Venara Güneşli projesinde toplam 211 adet konut bulunuyor.

Mood Göksu'da 0 faiz ve kişiye özel ödeme planı!

Dinamik Life imzası ile hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 0 faizle kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Başkent Ankara'da inşa edilen Mood Göksu projesinde 1.100 konuta yer veriliyor.

60 sene önce tesadüfen keşfedilen Derinkuyu Yeraltı Şehri 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış!

Derinkuyu Yeraltı Şehri, Kapadokya bölgesinde bulunan, Nevşehir’e 30 km uzaklıkta bulunan Derinkuyu ilçesinde, Bizans döneminde yaklaşık 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış. Görenleri büyüleyen şehrin ortaya çıkışı ise sadece bir tesadüften ibaret.

Velux Ankara'da teslimler başladı! Kişiye özel ödeme seçeneklerini kaçırmayın! 

Velux Ankara projesi Ankara'da yükseliyor. Projede yer alan konutların teslimleri başladı. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede 1.000 konut yer alıyor. Peki Velux Ankara'da konut fiyatları ne kadar? 

VillaBlu İstanbul'da kişiye özel ödeme planı! Aralık'ta teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen VillaBlu İstanbul'da kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Projede yer alan villaların teslimlerinin 2023 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Nivak Florya'da kişiye özel ödeme planı! Aralık 2024'te teslim!

Nivak Group tarafından hayata geçirilen Nivak Florya'da kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan 3 bin TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! Faiz de peşinat da yok! 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile herkes koşulsuz ev sahibi oluyor. Kişiye özel ödeme yöntemi sunulan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'nda faiz de peşinat da yok. İşte ayrıntılar...

Nefes Koru Göktürk satışta! Kişiye özel indirim ve ödeme planı fırsatıyla!

Nefes Koru Göktürk projesinde konut satışları başladı. Kişiye özel indirim ve ödeme planlarının sunulduğu projede fiyatlar 13 milyon liradan başlıyor. İşte Nefes Koru Göktürk projesi ile ilgili merak edilenler...

kişiye özel ev kredisi veren bankalar Haberi

kişiye özel ev kredisi veren bankalar

İş Bankası, farklı dönemlerde farklı tutarlarda taksit ödeyerek konut kredisi kullanmak isteyenlere özel bir fırsat sunuyor. Kişiye Özel Ev Kredisi ile ev sahibi olmak isteyenler, bütçelerine uygun konut kredisi hesaplama seçenekleri ile oluşturdukları ödeme planı ile konut kredisi kullanabiliyor.


Kişiye özel konut kredisi ile her ay sabit taksit ödemek yerine, belli dönemlerde yapılacak ara ödemelerle taksit tutarları düşürebiliyor. Dönemsel olarak gelirinde artış ya da azalış beklentisi olanlar bu ürünle taksitlerini kolaylıkla düzenleyebiliyor. Kişiye Özel Ev Kredisi ile ev sahibi olmak isteyenler, harcamaların fazla olduğu dönemlerde sadece faiz ödemelerini gerçekleştirilebiliyor ve kredi ödemeleri bütçelerine göre planlayabiliyor.



Kredi...