07 / 05 / 2024

Kışladüzü Mahallesi baz istasyonu

Kışladüzü Mahallesi baz istasyonu

Kocaeli Körfez Yukarı Hereke Kışladüzü Mahallesi'nde yaklaşık bir aydır devam eden ve asker, polis ile halkın karşı karşıya getirildiği baz istasyonu, sabah erken saatlerde kuruldu.

CarrefourSA’da 2 litre ayçiçeği yağı 75 TL’ye, 1 litre sızma zeytinyağı 219 TL’ye, kırmızı mercimek 32,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA’dan hafta sonuna özel dev indirimler başladı. Carrefour’da 2 litre ayçiçeği yağı 75 TL’ye, 1 litre sızma zeytinyağı 219 TL’ye, 1 kg kırmızı mercimek 32,90 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 11 Kasım 2023 fiyat listesi...

Happy Center’da 20’li yumurta 67,95 TL’ye, kırmızı mercimek 28,95 TL’ye, Türk kahvesi 23,50 TL’ye düştü!

Happy Center’da indirim şenliği resmen başladı. Buna göre, 20’li yumurta 67,95 TL’ye, kırmızı mercimek 28,95 TL’ye, Türk kahvesi 23,50 TL’ye düştü. İşte Happy Center 10 Ekim 2023 fiyat listesi...

Yarın piyasalarda 'kırmızı pazartesi' olacak! Altın, dolar, borsayı neler bekliyor?

Geçtiğimiz hafta para piyasalarının nabzı Kapalıçarşı'da atmaya başladı. Analistler seçim sonrası için, pazartesi “kırmızı pazartesi olacak” diyerek işaret etti. 

Altın bilezik fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Gram altın 1380 TL olurken altın bilezik fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü. 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Euro bu kadar olacak! Avrupa Merkez Bankası peş peşe açıkladı! Elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Mayıs ayında politika faizini 25 baz puan artırmayı düşünürken, gözler euro kuruna çevrildi. Euro ne olur? Euro yükselir mi, düşer mi? Elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi!

Kırmızı et fiyatlarında son durum ne? Ramazan’da zam gelecek mi?

Kırmızı et fiyatlarının her geçen gün daha da zamlanmasının ardından bu fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş. Ramazan ayında da bu fiyatlarda zam yaşanacak mı merak etmeye başladılar. Peki Ramazan ayında kırmızı et fiyatlarına zam gelecek mi?

Migros'ta kırmızı ette yüzde 10 indirim fırsatı! Kıyma 87, kuşbaşı 89, hamburger köfte 75 TL! 16 Mart 2023 fiyat listesi

Migros'ta kırmızı et ve Uzman Kasap ürünlerinde bugüne özel yüzde 10'a varan indirim çılgınlığı başladı. Kıyma 87, kuşbaşı 89, hamburger köfte 75 TL! 16 Mart 2023 fiyat listesi

Elinde euro olanlara kırmızı alarm! Euro böyle olacak! Analistler resmen açıkladı!

Yatırımcılar ve euro almak isteyenler euro kurunun ne kadar olacağını araştırıyor. 2022 yılına 20 lira veda eden euro haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Elinde euro olanlara kırmızı alarm! Euro böyle olacak! Analistler resmen açıkladı!

Yılbaşı gelmeden zam yağmuru başladı! Kırmızı et yine pahalandı

Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı Ahmet Hacıince kırmızı et fiyatlarına gelen zamlarını değerlendirdi. Zam oranlarını hafif fiyat kıpırdanması diye yorumlayan Hacıince, piyasada konuşulan zam haberlerinin doğruluğunu teyit etmiş oldu.

Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar planınızı şimdiden yapın! Kırmızı kodla uyarı geldi! Euro böyle olacak! 

Euro kuru dolar karşısında değer kazanmaya devam ederken yatırımcılar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar için kırmızı kodla uyarı geldi. İşte euro böyle olacak, şimdiden planınızı yapın.

Doların 13 gün içinde ne kadar olacağı resmen belli oldu! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Acil bakın!

Piyasaların merakla beklediği ABD Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Kararın ardından dolar/TL kuru yatay seyrine devam ederken yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Doların 13 gün içinde ne kadar olacağı resmen belli oldu! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi!

Kırmızı etle ilgili vahim iddia! Ağzınızın tadı kaçacak!

Kırmızı ette zam tartışmalarına vahim bir iddia daha eklendi. TÜDKİYEB Başkanı Çelik bazı mezbahalarda yapılan hileye dikkat çekerek denetimlerin artırılması gerektiğini bildirdi.

Dolarda zirve göreceksiniz diyen uzmanlar altın için kırmızı alarm verdi! Yorumlar kafaları allak bullak etti

Son dakika altın fiyatları ve dolar/TL kuru yeni haftaya hareketli başladı. Uzmanlar ise altın ve dolar için yorumda bulunurken, dolarda zirve beklediklerini söylerken altın için kırmızı alarm verdi. 

Kışladüzü Mahallesi baz istasyonu Haberi

Kışladüzü Mahallesi baz istasyonu

Vatandaşa rağmen baz istasyonu kuruldu Körfez Yukarı Hereke Kışladüzü Mahallesi'nde yaklaşık bir aydır devam eden ve asker, polis ile halkın karşı karşıya getirildiği baz istasyonu, halka rağmen sabah erken saatlerde kuruldu ve yerine monte edildi. 


Ülkenin darbe girişimi ve sonrasında gelen gözaltılar, tutuklamalarla meşgul olduğu, sokağa çıkarken bile düşündüğü ortamı değerlendiren iletişim firması görevlileri, hiçbir engellenme ile karşılaşmadan sabah erken saatlerde gelerek baz istasyonunu yerine monte etti. 


Kaışladüzü Mahallesi Nato Caddesi'nde, Körfez Belediyesi'ne ait arsaya, başkan onayıyla kurulan baz istasyonu, sağlık ocağına yaklaşık 1 50 metre, okula ise 50 metre yakınlıkta olduğu gerekçesiyle istenmiyordu. 


Konuyu başından beri takip eden Hereke Derneği Başkanı Hayri Altınok, baz istasyonunun kamuflaj yapılarak yerine konulduğunu belirterek, "Yansıtıcı adıyla yerine koydukları ve resmen baz istasyonu olan sistemi, mahallenin...