27 / 04 / 2024

Kısmet by Milka şubeleri

Kısmet by Milka şubeleri

Özgün mücevher tasarımları ile beğeni toplayan “Kısmet by Milka”, Nişantaşı ve Suadiye’ de açtığı showroomları ile istanbul’ un“Kısmeti” ni ikiye katladı

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağan Kaleli tarafından kuruldu.

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesindeki 82 konutun satış süreci devam ediyor. İşte proje ile ilgili detaylar..

Marmaris Reserve By Kızılbük satışta! Yeni proje!

Marmaris Reserve By Kızılbük Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla inşa edilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesi'nin tüm detayları belli oldu. Proje, avantajlı ödeme planları ile lansman özel fiyatlarıyla satışa çıktı.

By Nt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

By Nt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Jeyhun Guliyev ve Toghrul Nabıyev tarafından kuruldu.

By Koru Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Koru Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Talha Beser tarafından kuruldu.

Kısmet adeta ayaklarına geldi! Doğal gaz krizinden en çok onlar kazandı!

Geçtiğimiz yıl Avrupa'da yaşanan doğal gaz krizinden Cezayir, Katar ve Mısır siyasi ve ekonomik olarak kar elde ederken, Libya’nın ise içerde yaşadığı siyasi bölünme nedeniyle bu fırsatı değerlendiremediği ortaya çıktı.

Radisson Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Radisson Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Ümraniye'de Selman Kısmet tarafından kuruldu.

Village by Panaroma Sitesi Aralık 2022’de teslim edilecek!

Panaroma Grup, tasarımıyla fark yaratan benzersiz bir projeye imza attı. Panorama Grup tarafından inşa edilen projenin ismi ise “Village by Panaroma Sitesi” oldu. Aralık 2021’de başlamış olan Village by Panaroma projesi inşaatı, Aralık 2022’de son bulacak. İşte ayrıntılar…

By Ala Grup Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ala Grup Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Burhan Çaçan tarafından kuruldu.

By Kırımlı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

By Kırımlı İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta Yavuz Selim Kırımlı tarafından kuruldu.

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de Kısmet Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Panora GYO 2021'de 2 milyon TL'lik kira sözleşmesi düzenledi!

Panora GYO tarafından yıllık toplam kira geliri yaklaşık 1 milyon 983 bin TL olan ve 2021 yılı için farklı tarihlerde düzenlenen kira sözleşmeleri, Funda Pastanesi, Utopian, Maiame, Dyson, Nespresso, Kısmet By Milka, Altınbaş, Fakir şeklinde açıklandı.

Kısmet by Milka şubeleri Haberi

Kısmet by Milka şubeleri

Tasarladığı mücevherler ile tüm dünyanın dikkatini çeken tasarımlara imza atan özel mücevher tasarım markası “Kısmet by Milka”, yakaladığı büyük başarılarının sonucunda, Suadiye’ de ve Nişantaşı’ nda olmak üzere Anadolu ve Avrupa Yakası’ nın “Kısmet” lerini açtı.


Tüketicisi ile duygusal bağ kurmayı başaran, kişiye özel eşsiz tasarımlara imza atan ve her koleksiyonunun arkasında yaşanmış bir hikayesi olan “Kısmet by Milka” nın, tasarımcısı Milka Karaağaçlı’ nın yansıttığı gerçek ve samimi felsefesi sayesinde “Kısmet” müdavimleri giderek çoğalıyor. Tüm tasarımlarında, çoğunlukla romantik bir hava veren pembe altını kullanmayı tercih eden “Kısmet by Milka”, siyah pırlantadan yakuta kadar kulandığı tüm değerli taşları birinci kalitede seçmesiyle dikkatleri çekiyor.


Uluslararası bir marka olma yolunda hızlı bir ilerleme kaydeden  mücevher markası “Kısmet by Milka”, Amerika’ da ‘Fragments’ ve ‘amazon.com’...