28 / 04 / 2024

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesindeki 82 konutun satış süreci devam ediyor. İşte proje ile ilgili detaylar..



Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesindeki 82 konutun satış süreci devam ediyor.

Otel konforunda 82 özel butik konutun yer aldığı proje Marmaris'te inşa ediliyor. kendine ait eşsiz koyuyla denize sıfır konumlanan Marmaris Reserve by Kızılbük'teki konutlar eşyalı olarak satılıyor. 

Marmaris Reserve By Kızılbük te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Marmaris Reserve By Kızılbük projesinden konut sahibi olan yatırımcılar, yıl boyunca otel konforundaki hizmetlerimizden de yararlanarak hem ev hem de tatil rahatlığını aynı anda yaşayabilecek.

Tüm daireleri istinasız panoramik deniz manzaralı olan Marmaris Reserve By Kızılbük projesinde yalnızca 82 daireyle sınırlı olan evlerin hepsi bir ailenin tüm ihtiyaçları düşünülerek yatak odası takımından beyaz eşyaya, oturma grubundan küçük ev aletlerine kadar eksiksiz biçimde tasarlandı. Projede her bir konut dekorasyon trendleri baz alınarak, sakinlik ve dinlendirici etki bırakan dingin renklerle ve doğadan ilham alan dokular ön plana çıkarılarak dekore edilecek. 


Geri Dön