18 / 05 / 2024

Kısmet Internatıona iletişim

Kısmet Internatıona iletişim

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Meltem Görür ve  Cem Üzel Yalçın tarafından kuruldu.

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Meltem Görür ve  Cem Üzel Yalçın tarafından kuruldu.

Kadıköy Merdivenköy iletişim!

Kadıköy Merdivenköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 500 daireden oluşacak projede konut ve ticaret alanları bulunuyor.

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim!

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Royal Garden Yakacık projesinde

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim!

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilmek mümkün. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Büyükçekmece Bizim Evler iletişim!

Büyükçekmece Bizim Evler iletişim için 0212 454 45 50 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 10 bloktan meydana gelen proje 270 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek.

Soğanlık DKY Business Kartal iletişim!

Soğanlık DKY Business Kartal iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede ofislerin alanları 105 ile 931 metrekare arasında değişiyor.

Yakacık Tual Adalar Evleri iletişim!

Yakacık Tual Adalar Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dağ Mühendislik-Emlak Konut işbirliğiyle yükselecek olan Tual Adalar Evleri projesi, Aralık 2017 yılında teslim edilecek...

Kadıköy Brooklyn Life iletişim!

Daire alanlarının 60 metrekareden başladığı projede 431 tane konut ve 14 tane ticari birim yer alıyor. Kadıköy Brooklyn Life iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 80 11 olarak belirlendi.

Velvet Towers Kadıköy satış ofisi iletişim!

Velvet Towers Kadıköy satış ofisi iletişim için 444 0 292 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 1.250 adet konuttan oluşuyor.

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim!

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü'nde dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo daire olarak 2 tip devremülk daire bulunuyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim bilgileri 0272 273 72 71 olarak belirlendi.

Essenora Küçükköy satış ofisi iletişim!

Essenora Küçükköy satış ofisi iletişim numarası 444 8 344 olarak belirlendi. Yüzde 50 peşinatta yüzde 7 indirim imkanı sunan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Küçükçekmece Cathay Sone İstanbul iletişim!

Küçükçekmece Cathay Sone İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Karma konseptte tasarlanan Cathay Sone İstanbul Evleri projesinde daire fiyatları 310 bin liradan başlayarak değişiyor...

Kadıköy Velvet Towers Evleri iletişim!

26 kat 3 blok halinde yükselecek olan projede toplam 1.250 adet dairenin yer alacak. Kadıköy Velvet Towers Evleri iletişim blgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Kısmet Internatıona iletişim Haberi

Kısmet Internatıona iletişim

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Meltem Görür ve  Cem Üzel Yalçın tarafından kuruldu.

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Anonim Şirketi konusu:
1- Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller ,arsa ,arazi ,konutlar , işyerleri ,resmi daireler , bankalar , sağlık ve eğitim kurumları , sanayi tesisleri , sosyal ve turistik tesisler , tatil köyleri , villa , yalı , otel ve moteller ve benzeri gayrimenkulleri alabilir, satabilir , kiralayabilir , kiraya verebilir. inşa edebilir. 2- Gayrimenkul pazarlamasına yönelik olarak yurt içinde ve yurt dışında alım satım işlerine aracılık edebilir ve komisyonculuk işlerini yapabilir. Bu hizmetlerle ilgili olarak yurt içi, yurt dışı...