15 / 05 / 2024

Kıtalararası maraton

Kıtalararası maraton

İki kıta arasında gerçekleştirilen en önemli yarış olan 36. Vodafone İstanbul Maratonu yarın koşulacak. Organizasyonda gönüllüler de katılımcılara yardımcı olacak. Kıtalararası maratonda hangi yollar kapanacak?

İstanbullular hemen buraya baksın! Yarın bazı vapur seferleri iptal oldu!

İstanbul Boğazı'nda her yıl düzenlenen "Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı" etkinliği nedeniyle yarın bazı vapur seferleri iptal edilecek. 

Asgari ücret 1 Ocak zammında bu kez 7 şiddetinde deprem! Bu rakamı görenlerin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücrette maraton başlıyor. Asgari ücret 1 Ocak zammı peş peşe hesaplandı... Bu rakamı görenlerin ağzı tam 1 karış açık kaldı...Hemen bir bakın...

N Kolay Yarı İstanbul Maratonu ne zaman, Maraton nerede koşulacak?

N Kolay İstanbul Yarı Maratonu'na 65 ülkeden yabancı sporcu katılacak. Maraton 17 yıllık tarihinde en fazla kayıt alınan yarış olacak. Yarışa 650'den fazla yabancı sporcu katılacak.

Avrasya Tüneli 24 saat hizmet vermeye başlıyor!

İstanbul’da araç trafiğinin çok yoğun olduğu Kumkapı ve Koşuyolu güzergahında kıtalararası yolculuk süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli, 31 Ocak 2017 günü 07.00 itibarıyla 24 saat hizmet vermeye başlıyor.

Gaziantep'te Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği hizmete açıldı!

Kıtalararası Doktorlar Derneği ve Sınır Tanımayan Doktorlar, Gaziantep’teki Suriyeli kadın ve çocuklara ücretsiz sağlık hizmeti vermek amacıyla Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği açtı.

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi fakülte binaları ihalesi bugün!

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Eğitim Fakültesi, Kongre ve Kültür Merkezi, Mimarlık Mühendislik Fakültesi, Ziraat Fakültesi binaları ve maraton tribünü inşaatı ikmal işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi fakülte binaları ihalesi 14 Ocak'ta!

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Eğitim Fakültesi, Kongre ve Kültür Merkezi, Mimarlık Mühendislik Fakültesi, Ziraat Fakültesi binaları ve maraton tribünü inşaatı ikmal işi ihalesi 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

36. İstanbul Maratonu gerçekleşti!

Türkiye'nin uluslararası arenadaki en önemli koşu etkinliği ve dünyada kıtalararası koşulan ilk ve tek yarış olan Vodafone 36. İstanbul Maratonu yine renkli görüntülere sahne oldu.

Kıtalararası maratonda hangi yollar kapanacak?

İki kıta arasında gerçekleştirilen en önemli yarış olan 36. Vodafone İstanbul Maratonu yarın koşulacak. Organizasyonda gönüllüler de katılımcılara yardımcı olacak. Kıtalararası maratonda hangi yollar kapanacak?

Vodafone İstanbul Maratonu'na rekor katılım!

Vodafone Türkiye’nin bu yıl üçüncü kez ismini verdiği, dünyada kıtalararası koşulan ilk yarış olan Vodafone İstanbul Maratonu’ nun 36’ncısı, 16 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek...

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi TOKİ inşaat yapım işi ihalesi!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Eğitim Fakültesi, Kongre Ve Kültür Merkezi, Mimarlık Mühendislik Fakültesi, Ziraat Fakültesi Binaları Ve Maraton Tribünü İnşaatı yapım ihalesi bugün yapılacak...

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi inşaat yapım işi ihalesi yarın!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Eğitim Fakültesi, Kongre Ve Kültür Merkezi, Mimarlık Mühendislik Fakültesi, Ziraat Fakültesi Binaları Ve Maraton Tribünü İnşaatı yapım ihalesi yarın yapılacak...

İstanbul 1. Uluslararası Bisiklet Festivali'nde sürücüler Boğaziçi Köprüsü'nden geçti!

İstanbul 1. Uluslararası Bisiklet Festivali'nde bir araya gelen bisiklet sürücüleri, Dünya Çevre Günü Kıtalararası İstanbul Bisiklet gezisine katılarak, Boğaz Köprüsü'nden geçti daha sonra Harem Üsküdar otoparkına kadar bisiklet sürdü.

Kıtalararası maraton Haberi

Kıtalararası maraton

İki kıta arasında gerçekleştirilen en önemli yarış olan 36. Vodafone İstanbul Maratonu yarın koşulacak. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından gerçekleştirilen organizasyonda maratonun yanı sıra 10 ve 15 kilometre yarışlarıyla, halk yürüyüşü de yapılacak. Bu yıl 36'ncısı düzenlenecek maratonun en yüksek atlet kaydına ulaşıldığı, bu sayının 25 bini aşması beklendiği bildirildi. 


Önceki senelere oranla katılımda önemli bir artışın olduğu organizasyonda en yüksek artış bu maratonda oldu. 2012'de 3 bin 838, 2013'te 4 bin 229 kayıtlı maraton koşucusu yarışırken, 36. Vodafone İstanbul Maratonu öncesinde bu sayı 3 senede yaklaşık yüzde 31 artış göstererek 5 bin 538'e yükseldi. Organizasyon, 2012 yılında Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından "Altın Kategori" unvanına layık görülmüştü.


36. Vodafone İstanbul Maratonu'na geçen yıl 97 ülkeden sporcular mücadele ederken, bu...