17 / 05 / 2024

kitap bahçesi nerede

kitap bahçesi nerede

Belçika'da şarap bağlarının yanıa kurulan kitap bahçesi 16 Eylül'e kadar açık kalacak

Sakarya’da stat alanı Millet Bahçesi olacak!

Türkiye genelinde eski stat alanlarının yeşil alana dönüşünde önemli bir gelişme yaşandı. Sakarya’da eski stat alanının Millet Bahçesi olacak. 

Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi geliyor!

Sakarya’da düzenlenen mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi yapılacağını müjdeledi...

Millet bahçesi için çalışmalar hemen başlayacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker, Diyarbakır'ın eski stadının Millet Bahçesi'ne dönüştürülmesi kararının kentte pozitif bir ilgiyle karşılandığını söyledi. Eker, çalışmaların hemen başlayacağını belirtti. 

Zeytinburnu'na millet bahçesi müjdesi!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "İstanbul’da beş yerde daha millet bahçesi yapacağız. Bunlardan bir tanesini de Zeytinburnu’na yapacağız" dedi...

Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın yerine yapılacak Millet Bahçesi projesinin detayları belli oldu. Millet Bahçesi'ne yönelik ilk kare ortaya çıktı..

Kahramanmaraş'ta Millet Bahçesi açıldı!

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından geçen hafta açılan Türkiye'nin ilk Millet Bahçesi, başta Atatürk Havaalanı'nın yerine yapılacak Millet Bahçesi olmak üzere diğer şehirlerdeki benzer projeler yapılacak.

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Millet Bahçesi turizmcileri heyecanlandırdı!

Atatürk Havalimanı'nın yerine inşa edilecek olan devasa park Millet Bahçesi turizmciyi de heyecanlandırdı.

Askeri kışlalar da millet bahçesi olacak!

24 Haziran beyannamesini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı ve eski futbol stadyumlarının “millet bahçesi”ne dönüşeceğini söylemişti.  Şehir merkezi dışına taşınacak bazı askeri kışlalar da “bahçe” olacak.

7 ildeki eski statlar Millet Bahçesi olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda Bursa, Eskişehir, Trabzon, Gaziantep, Konya, Samsun ve Ordu'da eski statların bulunduğu alanlar, "Millet Bahçesi"ne dönüştürülecek...

Millet Bahçesi dünyanın en büyük 3’üncü şehir parkı olacak!

Ekim ayında kapanacak olan Atatürk Havalimanı’nın arazisinin akıbeti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının ardından netlik kazandı. Erdoğan, arsaya “Millet Bahçesi” adında yeşil alan yapılacağını açıkladı. 

İstanbul'a 30 yeşil alan ve 5 büyük millet bahçesi geliyor!

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti seçim beyannamesinde önemli kalkınma projelerine de yer verildi. AK Parti'nin kalkınma projelerinde "İstanbul’da 30 Yeşil Alan ve Beş Büyük Millet Bahçesi Projesi" de yer alıyor....

Atatürk Havalimanı'nın yerine millet bahçesi geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, "Biz, çevreciyiz ve bugüne kadar biz diktiğimiz ağaçlarla milyarlarca ağaçlarla nam salmış bir iktidarız. Atatürk Havalimanı ile bazı illerdeki eski stadları 'millet bahçesi' haline getireceğiz" dedi.

kitap bahçesi nerede Haberi

kitap bahçesi nerede

Massimo Bartolini, Belçika Sanat Festivali kapsamında kurduğu kitap bahçesini halka açtı.


Sanatçı, yeşillikler içine kurulan dev halk kütüphanesi için her biri 6 raftan oluşan 12 kitaplık tasarladı.


Şarap bağlarının yanında yer alan kütüphanedeki kitaplar ise bölgedeki kütüphanelere bağışlanmak üzere satışa çıkarıldı.


Bu yöntemle, ziyaretçilerin de evlerine, sanat çalışmasından kalıcı bir eser götürebilmeleri...