06 / 05 / 2024

kıvanç zaimler enerjisanın ceosu mu oldu

kıvanç zaimler enerjisanın ceosu mu oldu

Enerjisa Üst Yöneticisi (CEO) Yetik Mert'in 29 Şubat itibariyle görevinden ayrılma kararı almasının ardından bu göreve şirket bünyesindeki Satış Şirketleri Genel Müdürü Kıvanç Zaimler'in atanması uygun görüldü.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

Kıvanç Zaimler Kimdir?

Kıvanç Zaimler kimdir? Kıvanç Zaimler’in mesleği nedir? Kıvanç Zaimler hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ 10’ar dönümlük üzüm bağı aldı!

Oynadıkları dizilerle dikkat çeken Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Trakya'da üzüm bağı satın aldı.

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'dan arazi aldı!

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, yatırımlarına bir yenisini ekledi. Yakışıklı oyuncu, İzmir'in Urla ilçesinde zeytin ve organik tarım da yapabileceği 4 dönümlük arazi için 2 milyon lira ödedi.

Fatih Kıvanç kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kıvanç kimdir? Fatih Kıvanç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatih Kıvanç'ın biyografisi...

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'dan 12 milyon TL'ye ev aldı!

Jean reklamlarında oynayan Kıvanç Tatlıtuğ, kazandığını emlağa yatırdı. Bodrum'da eşi Başak Dizer için 12 milyon TL'ye ev aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Kemer Country'den ev kiraladı!

19 Şubat 2016'da Paris'te stil danışmanı Başak Dizer ile evlenen Kıvanç Tatlıtuğ çifti, Demet Akbağ'ın Bebek Ayşe Sultan Korusu'ndaki evini kiralamışlardı. Çift şimdilerde Kemer Country'de Kütük Evler'den birini kiralamışlar. 

Kıvanç Tatlıtuğ, Çengelköy'den villa aldı!

Hayranlarının site önünde bekleyip, fotoğraf çekmeye çalışmasından oldukça rahatsız olan Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer, Çengelköy'den villa satın aldı.

Kentsel dönüşüm elektrik talebinin büyümesinde etkili!

Enerjisa Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Kıvanç Zaimler, "Kentsel dönüşüm elektrik talebinin büyümesinde etkili rol oynuyor" dedi. 

kıvanç zaimler enerjisanın ceosu mu oldu Haberi

kıvanç zaimler enerjisanın ceosu mu oldu

Şirketten yapılan açıklamada, 2003 yılından bu yana çeşitli üst düzey yöneticilik pozisyonlarında bulunan ve 2011 yılından bu yana ise Enerjisa'da CEO olarak görevini yürüten Yetik Mert'in 29 Şubat Pazartesi günü itibarıyla ayrılma kararı verdiği bildirildi. 


Açıklamada, Enerjisa Yönetim Kurulu'nun Mert’ten boşalan CEO pozisyonuna 1 Mart Salı günü itibarıyla Enerjisa Satış Şirketleri Genel Müdürlüğü görevini yürüten Kıvanç Zaimler’in atanmasını uygun bulduğu belirtildi. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Enerjisa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Göçmen, Yetik Mert’in liderliğinde Enerjisa'nın pek çok ilke ve başarıya imza attığını, sektörünün lider ve öncü enerji şirketi konumuna geldiğini belirterek, "Bu süreçte, Türkiye’nin en büyük özel elektrik üreticisi olmuş, 3 elektrik dağıtım ve perakende satış bölgesinde 20 milyon nüfusa, 9 milyon müşterisine yönelik yenilikçi çözümleri sektöre kazandırmış ve uygulamıştır. Enerjisa’nın...