05 / 05 / 2024

Kıyı İstanbul nedir

Kıyı İstanbul nedir

4 Nisan'da görücüye çıkacak Kıyı İstanbul projesi 240 milyon Euro yatırımla Büyükçekmece’de yükselecek. Projede marina, butik otel ve 7 caddeden oluşan açık hava müzesi niteliğindeki çarşı birimleri yer alacak.

Kaşıbeyaz Kıyı İstanbul AVM'de şube açacak!

Kaşıbeyaz'ın altıncı şubesi İstanbul'un ve Türkiye'nin en iddialı AVM projelerinden biri olarak lanse edilen Büyükçekmece'de hayata geçecek Kıyı İstanbul projesinde yer alacak.

TOKİ açık satış yöntemi nedir? Nasıl başvurulur?

TOKİ kura çekilişleriyle dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Aynı zamanda çeşitli sebeplerle elde kalan konutlar da açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki açık satış yöntemi nedir? İşte detaylar...

TOKİ açık satış yöntemi nedir ve nasıl ev alınır?

TOKİ açık satış yöntemi nedir? Açık satış yöntemi ile nasıl ev alınır? İşte açık satış yöntemi ile ilgili tüm detaylar...

TOKİ açık satış yöntemi nedir?

Ucuz konut üretim çalışmalarına devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 3 bin 20 konutun açık satış yöntemiyle satılacağını açıkladı. Peki TOKİ açık satış yöntemi nedir?

Kıyı İstanbul, Büyükçekmece’de yükseliyor!

Yeditepe Marina’nın, Büyükçekmece sahilinde inşa ettiği Kıyı İstanbul Projesi'nde; marina, otel ve Avrupa’nın en popüler 7 şehrinden esinlenerek tasarlanan özel bir çarşı bölümü yer alacak

Kıyı İstanbul projesi 4 Nisan'da görücüye çıkacak!

4 Nisan'da görücüye çıkacak Kıyı İstanbul projesi 240 milyon Euro yatırımla Büyükçekmece’de yükselecek. Projede marina, butik otel ve 7 caddeden oluşan açık hava müzesi niteliğindeki çarşı birimleri yer alacak.

Kadıköy'deki dönüşümün arsa payı ile bağlantısı nedir?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Kadıköy'deki dönüşümün arsa payı ile bağlantısı nedir?'' sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

Köy imarı nedir?

Bir arsanın yapılanma koşulları imar çalışmaları ile belirleniyor. Yapılan çalışmalara göre arsalar, konut imarlı, ticaret ve turizm imarlı olabiliyor. Peki, köy imarı nedir?

Kiracının bakım yükümlülüğü nedir?

Taşınmaz mal kiralayan kiracı, kiralananı, sözleşmeye uygun olarak özenle kullanmak ve kiralananın bulunduğu taşınmazda oturan kişiler ile komşulara gerekli saygıyı göstermekle yükümlü oluyor. Peki, kiracının bakım yükümlülüğü nedir?

Köy yerleşim planı nedir?

Köy yerleşme alanının tespiti için ilgili ilçe kaymakamının mütalaasını da dikkate alarak vali, köy yerleşme alanını tespit ve planını hazırlamak üzere komisyon görevlendiriyor. Peki, köy yerleşim planı nedir? Nasıl yapılır?

Kadıköy İstanbul 216 satış ofisi!

Kadıköy İstanbul 216 satış ofisi telefon numarası 444 9 101 olarak belirlendi. 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 541 adet konut ve 12 adet işyeri yer alıyor.

Kadıköy İstanbul 216 ödeme planı!

Kadıköy İstanbul 216 ödeme planı kapsamında firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Baysaş İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 11 bin 350 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Kadıköy İstanbul 216 fiyat listesi!

Baysaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Kadıköy İstanbul 216 projesinde dairelerin alanları 50 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiyor. Kadıköy İstanbul 216 fiyat listesine göre daireler 318 bin 750 bin TL'den başlıyor.

Kıyı İstanbul nedir Haberi

Kıyı İstanbul nedir

Yerleşim, imar, altyapı ve çevre sorunlarını şehircilik donanımı ile çözmüş, İstanbul’un bir kıyı kenti olan Büyükçekmece, yatırım değeri 240 milyon Euro’luk karma bir projeye ev sahipliği yapacak. 


Avrupa Konseyi'nin şehircilik ile sosyal ve kültürel alanlardaki en önemli projelerinden biri olan ‘12 Yıldız Şehir’ unvanına sahip Büyükçekmece, şimdi de içerisinde marinası, oteli ve çarşısı olan Kıyı İstanbul projesi ile gündeme gelecek.  


Dünyanın pek çok ülkesinde 40’dan fazla sektörde yatırımları bulunan 4 çok uluslu şirketin ortaklığından doğan Yeditepe Marina imzası ile hayata geçen Kıyı İstanbul projesinin tüm detayları 4 Nisan Salı günü yapılacak basın lansmanında paylaşılacak. 


Ortakların yanı sıra 22. ve 23. Dönem İstanbul, 24. Dönem Rize Milletvekili olan Sayın Nusret Bayraktar ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün katılımıyla Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşecek...