04 / 05 / 2024

kıyıkent imar planı

kıyıkent imar planı

Önceki donemde sözleşmesi yapılan konutların geçtiğimiz 1 Eylûl'de teslim edileceği açıklanmış, ancak bu gerçekleşmeyince Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, TOKİ yetkilileri ile görüşerek girişimde bulunmuştu.

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Kadıköy İkbaliye parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Kadıköy İlçesi, İkbaliye Mahallesi, 1342 ada, 48 parseli kapsayan düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Kıyılarda millet bahçeleri yapılabilecek!

Değerli Konut Vergisi ile İmar Kanunu'nda önemli değişiklikler içeren yasa bugünkü 31045 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kanuna göre, kıyılarda imar planı kararıyla da millet bahçeleri oluşturulabilecek.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı kabul edildi!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Bursa Gemiç köyünde kurulan tesisin imar planı iptal edildi!

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Gemiç köyünde tarım arazisi üzerine Cargill tarafından kurulan mısır işleme tesisinin küçük ölçekli imar planı 11 sene sonra iptal edildi

Antalya Kırcami'nin imar planı revizyonları kabul edildi!

Kırcami bölgesinin imar planı revizyonları Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı'nda kabul edildi.

Büyükçekmece Kumburgaz imar planı tadilatı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Mahallesi, 167, 168, 169, 170, 1120 parseller ve 1121, 771 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı.

Kadıköy Merdivenköy'de imar planı değişikliği!

İstanbul Kadıköy İlçesi Merdiven Köy Mah. 3425 Ada 1 Parsel Doğusundaki Tescil Harici Alanın Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Büyükçekmece'nin imar planı yeniden düzenleniyor!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Büyükşehir Belediyesi komisyonundan geçmeyen bir imar planında teknik hatanın belediye tarafından yeniden düzenlendiğini, hataların giderilmesi durumunda bu planın geçeceğini söyledi.

Çekmeköy Alemdağ imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi'ne bağlı Alemdağ Mahallesi, 466 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Zekeriyaköy ve Sofa deresine ait ıslah projesi imar planı askıda!

Sarıyer Zekeriyaköy (Küçükkavak) Ve Yan Kolu Uskumru (Sofa) Deresine Ait Islah projesine yönelik imar planı askıya çıktı..

Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi imar planı askıda!

Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3332 ada, 18 ( Eski: 4, 6 ) parsele ilişkin tadilat imar planı askıda...

kıyıkent imar planı Haberi

kıyıkent imar planı

ADANA'da TOKI tarafından yapılan, Kıvıkent Konutlan'nın 1 Aralık'ta hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı. 


Önceki donemde sözleşmesi yapılan konutların geçtiğimiz 1 Eylûl'de teslim edileceği açıklanmış, ancak bu gerçekleşmeyince Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, TOKİ yetkilileri ile görüşerek girişimde bulunmuştu. Konuyla ilgili TOKTnin resmi sitesinden yapılan açıklamada "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ettirilmiş bulunan konutların teslim işlemlerine 01 Aralık 2014 tarihinden itibaren bulanacaktır" denildi. 


Açıklamada hak sahiplerinin yapması gerekenler hakkında şu bilgiler verildi: "Konut teslimleri, idaremiz tarafından hazırlanan ve ilan edilen 'Konut Teslim Programı' çerçevesinde projenin müşavir firması olan Üçer Müşavirlik Mühendislik A.Ş. 

aracılığı ile gerçekleştirilecektir. Alıcılardan abonelik bağlantı bedelini olmak üzere 360 TL+KDV tahsil edilecektir. Kentsel Yenileme Uygulaması kapsamında...