03 / 05 / 2024

kız yurdu diyarbakır

kız yurdu diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak ve Bağlar Belediyesi Eşbaşkanı Birsen Kaya Akat, Mevlana Halit Mahalle Meclisi’ni ziyaret ederek 280 öğrencinin kalabileceği bir kız yurdu da inşa edecekleri müjdesini verdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından yayınlanan resmi verilere göre, depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu! İşte ayrıntılar...

Kızılay hemen KPSS şartsız personel alımı yapıyor! Kızılay personel alımı ilanına nasıl başvurulur? Sakın kaçırmayın!

Kızılay Yatırım Holding bünyesinde istihdam için KPSS şartsız personel alım ilanı resmen yayımlandı. Adaylar söz konusu pozisyon için 20 Haziran 2022 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Özel Erdoğan Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Özel Erdoğan Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdoğan tarafından kuruldu.

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Türk Kızılay'ın Diyarbakır'daki gayrimenkulü aşevine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Diyarbakır ili, Sur ilçesi, Dicle Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

Kızılay'ın 6 bin gayrimenkulü 6 şirkete devredildi!

Kızılay Yatırım Holding bünyesinde yer alan 6 farklı şirkete, kurumun bütün gayrimenkulleri devredildi. 2018 yılında 4 milyar 581 milyon liraya ulaşan gelirin yönetimi, bu şirketlere geçti.

Diyarbakır'da 66 yıllık miras mücadelesi!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yaşayan Şemdin Bin Mamo, binlerce dönümlü araziyi oğullarına bırakıp, kızını miras dışı tuttu. Kadının torunları 66 yıldır bir hukuk mücadelesi sürdürüyor.

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyda Peker tarafından kuruldu. 

Türk Kızılayı'ndan Diyarbakır'da inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Diyarbakır Bölde Kan Merkezi Müdürlüğü Binasının İnşaat, Elektrik, Makina ve Soğuk Odalar Tadilat, Bakım, Onarım Hizmeti Alımı ihale ediyor.

Erzincan Üzümlü'ye kız öğrenci yurdu yapılıyor!

Erzincan Üzümlü ilçesine kız öğrenci yurdu inşa edilecek. Kredi Yurtlar Kurzumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Üzümlü ilçesine yapılacak olan projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

kız yurdu diyarbakır Haberi

kız yurdu diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak ve Bağlar Belediyesi Eşbaşkanı Birsen Kaya Akat, Mevlana Halit Mahalle Meclisi’ni ziyaret ederek yakın dönemde yapılacak çalışmaların müjdesini verdi. Doğalgazla çalışan otobüs alacaklarını belirten Kışanak, kız öğrenci yurdu yapacaklarını söyledi....

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organizesiyle Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak ve Bağlar Belediyesi Eşbaşkanı Birsen Kaya Akat, Mevlana Halit Mahalle Meclisi’ni ziyaret etti. Eşbaşkanlara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Kerem Canpolaten, İhsan Süleymanoğlu, Gülistan Kılıç ve Azize Değer Kutlu eşlik etti. Eşbaşkanlar ve Meclis Üyelerini Mevlana Halit Mahalle Meclisi Eşbaşkanları Zülküf Oğaç ve Şehriban Uyanık ile mahalle meclisi üyeleri karşıladı.


Burada konuşan Eşbaşkan Kışanak, bütün çalışmalarının kaynağının halk meclisleri olduğunu söyledi. Belediyenin yaptığı çalışmaları ortaklaştırmak gerektiğini belirten Kışanak, birlikte çalışmanın önemine değinerek,...