21 / 05 / 2024

kızılay bina yaptırma işi

kızılay bina yaptırma işi

Türk Kızılayı Genel Mdürülüğü, Kadıköy'de yapmayı planladıkları inşaatı yıktırıp yerine bina yaptırma işinin ihalesini iptal etti. İhale 26 Haziran Salı günü yapılacaktı

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Kızılay tam 15 farklı kadroda personel alacak! Başvuru şartları ve detaylar netleşti!

İş arayan sağlıkçılara güzel haber Kızılay’dan geldi. Kızılay, yaptığı açıklamada 15 farklı alanda personel alımı yapacağını duyurdu. Çok sayıda personel alımı yapacağını duyuran Kızılay, başvuru şartlarını ve detayları da paylaştı.

Kızılay'dan açıklama geldi! "İşlem parası alıyoruz, kan satmıyoruz"

Türkiye'nin en büyük yardım kuruluşlarından Kızılay, geçtiğimiz günlerde kan satışı bedelinde yapılan zam nedeniyle eleştirilere maruz kaldı. Bazı haber kaynaklarında Kızılay'ın kan satış bedeli olarak 980 TL aldığı iddiaları yer almıştı. Ancak Kızılay, yaptığı açıklamada, kanın kendileri için değil

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindi! Metro ile 35 yılda 378.9 milyon avro tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'daki AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. Karaismailoğlu, metro ile ilgili son durumu paylaştı. 

Kızılay acı bilançoyu açıkladı! İşte kaybetiği personel sayısı

Kızılay, Kahramanmaraş depreminin akabinde bölgede yapılan enkaz kaldırma çalışmaları ve çiştili faaliyetlerde hayatını kaybeden personel ve gönüllülerini açıkladı.

Kızılay KPSS şartsız personel alacak! Bu fırsatı kaçırmayın!

Kızılay, yaptığı duyuruda ön lisans mezunu mekanik teknikeri personeli alacağının müjdesini verdi. Adaylarda aranan şartlar ve başvuru bilgileri de belli oldu. Ayrıca, adaylarda KPSS puan şartı aranmayacağı da belirtildi.

Kızılay'dan kiralık ofis

Kızılay 2015 yılında kaynak geliştirmek amacıyla hayata geçirilen Bursa'daki Kızılay Plaza'daki ofislerinden birini açık artırma ile kiralayacak.

Kızılay KPSS şartsız personel alacak! Yüksek maaşla iş fırsatını sakın kaçırmayın! İşte online başvuru ekranı!

Kızılay KPSS şartsız personel alımı yaptığını açıkladı. KPSS şartı aranmayan pozisyonlar için başvurular internet üzerinden yapılabiliyor. Yüksek maaşlı iş ilanları için internet üzerinden başvuru yapılabiliyor...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nın yüzde 91'si tamam!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gar İstasyonu, Adliye İstasyonu ve Kızılay İstasyonu olacak şekilde 3 istasyonun bulunduğu AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda yüzde 92'lik genel ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'i tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'sinin tamamlandığını söyledi.

Türk Kızılay Etiler'de inşaat yaptıracak!

Türkiye Kızılay Derneği tarafından İstanbul Etiler'deki gayrimenkul yap-işlet-devret yöntemi ile ihale edilecek. İhaleye katılmak isteyenler için son tarih 4 Mart saat 11:00 olarak belirlendi. 

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay kat karşılığı bina yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina yaptıracak. İhale 12 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

kızılay bina yaptırma işi Haberi

kızılay bina yaptırma işi


Türk Kızılayı Genel Müdürlüğünün, 14.06.2012 tarih 28323 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan ve ihale tarihi olarak 26 Haziran 2012 olarak duyurulmuş olan, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Osmaniye Mahallesi, 154 pafta, 3308 ada, 25 parselde kayıtlı taşınmaz üzerindeki binanın yıkılarak yerine dükkan+konut inşaatı yaptırılması işi ihalesi iptal etmiştir.


İlan için