02 / 10 / 2024

Kızılay-Çayyolu metro inşaatı

Kızılay-Çayyolu metro inşaatı

Ankara Valisi Kemal Önal, Kızılay-Çayyolu metro inşaatının kaliteli ve Avrupa standartlarında olduğunu belirterek, "Süratle bitirilmesi gerekmektedir. Çünkü bitmeyince anlamı olmuyor" dedi

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğlak ve Orhan Oğlak ortaklığında kuruldu.

Kızılay’dan KPSS şartsız personel alımı! 8 ilde 21 farklı kadro için alım yapılacak! Acele eden işi kapacak!

​​​​​​​Kızılay birçok ilde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 8 farklı şehir için 21 farklı kadroda alım yapılacağını açıklayan kurum, başvuru yapacak adaylardan KPSS puan şartı aramıyor.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindi! Metro ile 35 yılda 378.9 milyon avro tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'daki AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. Karaismailoğlu, metro ile ilgili son durumu paylaştı. 

Kızılay Şubat ayı için memur alımına başladı! Hemen Kızılay’da KPSS’siz memur olun! İşte başvuru şartları!

Kızılay personel alımı yapacağını açıkladı. Farklı alanlarda yapılacak olan alımlar için başvuru şartları da belli oldu. İşte detaylar!

Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'i tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'sinin tamamlandığını söyledi.

Türk Kızılay Etiler'de inşaat yaptıracak!

Türkiye Kızılay Derneği tarafından İstanbul Etiler'deki gayrimenkul yap-işlet-devret yöntemi ile ihale edilecek. İhaleye katılmak isteyenler için son tarih 4 Mart saat 11:00 olarak belirlendi. 

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kızılay Tasarım Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılay Tasarım Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kızılay tarafından kuruldu.

Sancaktepe metro inşaatında göçük: 1 ölü, 1 yaralı!

Sancaktepe metro inşaatında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte, 1 işçi yaşamını yitirirken 1 işçi de yaralandı.

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Kızılay-Çayyolu metro inşaatı Haberi

Kızılay-Çayyolu metro inşaatı

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Önal, metro inşaat çalışmalarını yerinde inceledi ve EGO Genel Müdürü Ömer Ulu'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Önal, metronun büyük kentler için çok önemli bir ulaşım aracı olduğuna işaret ederek, "nüfusu 1 milyonu aşan kentlerde eğer sağlıklı bir metro sistemi çalıştırılamazsa, kentin trafiğini yönetmenin maharet isteyen bir iş durumuna geldiğini" kaydetti.

Metronun bitirilmesi için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Önal, metronun tamamen devreye sokulmasının kaynak ve kaynakların öncelik sırasına göre, sağlıklı olarak kullanılması meselesi olduğuna dikkati çekti. Önal, metronun tamamlanmasıyla ilgili sıkıntının kısa sürede aşılacağını sandığını ifade ederek, "Artık 23 kilometrelik metro Ankara'ya yetmiyor. Vatandaşın da arzusu bu. Bir an önce bitirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. İnşaat çok kaliteli, Avrupa standartlarında bir yapıda. Süratle bitirilmesi...