07 / 07 / 2024

kızılcahamam ankara dönüşüm

kızılcahamam ankara dönüşüm

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanlığı ile Toplu Konut İdaresi arasında yapılan ön protokol çerçevesinde Belediye Başkanı Muhittin Güney yaptığı açıklamada, Kadirbey Bölgesinde oturan vatandaşlarımız için dönüşüm projesinde sona gelindiğini söyledi.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

Tehlike çanlarının çaldığı Ankara Varlık Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm bekliyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin yankıları sürerken, başkent Ankara'nın bir mahallesi için de tehlike çanları çalıyor.  Varlık Mahallesi sakinleri olası bir depreme karşı kentsel dönüşüm istiyor...

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Ankara'da kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Ankara Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 4, 5 ve 6'ıncı etaplarının ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşümde riskli binaların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çalışmalarında son durumu aktardı. 

Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşüm yıkımına inceleme!

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm dahilinde yıkımı gerçekleştirilen bir binanın molozları, karşı binadaki bazı evlerin camlarına geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar’daki Siteler Bölgesi’nde kentsel dönüşüm için harekete geçti. Bölgede yapılacak dönüşüm için ilk adım Beylikdüzü Belediyesi ve KİPTAŞ arasında yapılan görüşmelerle atıldı.

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Ortanci ve Seyithan Arslan ortaklığında kuruldu.

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli Osman Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çağrısı!

Beylikdüzü Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın ilk oturumunda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

kızılcahamam ankara dönüşüm Haberi

kızılcahamam ankara dönüşüm

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanlığı ile Toplu Konut İdaresi arasında yapılan ön protokol çerçevesinde Kızılcahamam Karşıyaka Mahallesi ve Yenice Mahallesi'nde yaklaşık 24 hektarlık alanda Kentsel Dönüşüm ve Yenileme çalışmalarına başlanmıştı. Bu konu ile ilgili Belediye Başkanımız Muhittin Güney, Belediyemiz Nikah ve Toplantı Salonu'nda geçtiğimiz aylarda toplantı yaparak vatandaşlarımızı bilgilendirmişti. 


TOKİ ile yapılan ön protokol çerçevesinde belediyemizce mülkiyet araştırması, kentsel dönüşüm yapılacak alandaki yapıların ve arsaların tespitleri yapılmış, bu alana vaziyet planları ve mimari projeler hazırlanmıştır. TOKİ ile de görüşmeler devam etmekte olup, yapılacak çalışmalar için görüş alışverişleri devam etmektedir. Kentsel dönüşüm alanında arsaların ve binaların kıymet takdirleri ile kentsel dönüşüme ait metraj hesabı yapılması çalışmaları devam etmektedir. Yapılan çalışmalara TOKİ tarafından onay verilmesinin ardından bölgede bulunan arsa sahipleri ile anlaşma çalışmalarına,...