21 / 05 / 2024

Kızılcahamam doğalgaz dağıtım töreni

Kızılcahamam doğalgaz dağıtım töreni

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan "Şehitler Ağacı'na artık yeni bir künye takılmasına mani olan barış ve kardeşlik süreci, inşallah bundan sonra kalıcı olarak devam etsin istiyoruz" dedi...

Öğretmenlere resmi yazı ile yemek dağıtım görevi geldi!

Batman'daki bir okulda maddi durumu yetersiz olan öğrencilere yemek dağıtımı için öğretmenlere resmi bir görevlendirme yapıldı. Öğretmenler bu konuda resmi bir yazı ile bilgilendirilerek yemek dağıtımında görev aldı. Artık öğretmenlerin bu öğrencilere yemek dağıtımı yapmaları bekleniyor.

TÜFE enflasyon verisine gaz etkisi!

Mayıs ayı enflasyondaki düşüşte, hükümetin ücretsiz doğalgaz dağıtımının etkisi dikkat çekti. İşte detaylar...

Kızılcahamam Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 6 taksitle tam 20 arsa satacak!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 20 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 6 taksit imkanı sağlanıyor.

EPDK'dan elektrik ve doğalgaz şirketlerine sert uyarı! Depremzedeleri mağdur edenlere bedeli ağır ödetilecek 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "elektrik ve doğalgaz, dağıtım ve görevli tedarik şirketleri ile oturum yaparak emniyet bedeli hususunda afetzede vatandaşlara hiçbir zorluk çıkartılmaması için gerekli ikazları yaptık" dedi.

Çiftçilere müjde! Gübre dağıtımı başladı! Resmen açıklandı! Gübrenizi hemen alabileceksiniz!

Mera Islah Projesi kapsamında gübre dağıtımı başlarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yaptığı gübre dağıtımıyla tüm çiftçilerin yüzünü güldürdü.

1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Milyonlarca çalışan doğal gaz ve ısınma (kömür, odun) yardımının ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Peki, 1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

EPDK’dan revize kararı geldi! 7 doğal gaz dağıtım şirketinin satış tarifeleri değişti!

EPDK, yedi doğal gaz dağıtım şirketinin üçüncü tarife uygulama dönemi ile ilgili perakende satış tarifelerinin de revize edilmesine karar verdi.

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun hasılatı, 2021'in ilk 9 ayında yüzde 16,4 arttı ve 3 milyar 958 milyon 386 bin 450 TL oldu.

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'dan ilk yarıda 2.8 milyar TL'lik net satış!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO tarafından yayınlanan Geçici Vergi Beyannamesi'ndeki bilgilere göre; şirketin Haziran 2021 döneminde brüt satış rakamı 2 milyar 864 milyon 218 bin 831,33 TL oldu. 

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'dan 2021'in ilk yarısında 3.3 milyar TL'lik hasılat!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO, 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 döneminde 3 milyar 268 milyon 373 bin 328 TL'lik hasılat elde etti. 

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun aktif büyüklüğü 5.8 milyar TL oldu!

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal rapor ve faaliyet raporları hakkında açıklama yaptı. 

Kızılcahamam doğalgaz dağıtım töreni Haberi

Kızılcahamam doğalgaz dağıtım töreni

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'daki Şehitler Ağacı'na artık yeni şehit künyesi takılmadığını belirterek, "Künye takılmasına mani olan barış ve kardeşlik süreci, inşallah bundan sonra kalıcı olarak devam etsin istiyoruz. Birileri var ki hem içeride hem dışarıda hala oraya künyelerin takılmasını istiyor. Onların kimler olduğunu biliyorsunuz, içeride de dışarıda da maalesef. Ama inşallah buna fırsat vermeyeceğiz" dedi.


Başbakan Erdoğan, Kızılcahamam Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen doğalgaz dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız başta olmak üzere ilçeye doğalgaz gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. 


AK Parti'nin iktidara geldiği 2002'de sadece 9 şehirde doğalgaz olduğunu, kendilerinin 11 yılda bu sayıyı 72 şehre çıkardıklarını, 11 yıl önce 4 bin 510 kilometre olan doğalgaz hattının 82 bin 500 kilometreye ulaştığını anlatan Erdoğan, 2015...