06 / 05 / 2024

Kızılcahamam otel inşaatı son durum

Kızılcahamam otel inşaatı son durum

Vilayetler Birliği, Ankara Kızılcahamam'da 30 milyon TL yatırımla termal havuzlu otel ve dinlenme tesisi inşa ettiriyor. 

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Kızılcahamam Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 6 taksitle tam 20 arsa satacak!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 20 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 6 taksit imkanı sağlanıyor.

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Kızılkaya tarafından kuruldu.

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Kızılca tarafından kuruldu.

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Mehmet Kızılboğa tarafından kuruldu.

12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kızılcahamam ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Kızılcahamam'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Kızılcahamam projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 ucuz konut projesi...

Kızılaslan Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılaslan Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyfettin Kızılaslan tarafından kuruldu.

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kızıl Temizlik İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Temizlik İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Avcılar’da  500 TL  sermaye bedeli ile Aziz Umut Sırma tarafından kuruldu.

Kızıllar Metal İnşaat Danışmanlık Tedarik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıllar Metal İnşaat Danışmanlık Tedarik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Kızıl tarafından kuruldu.

Şile Akçakese Köyü'ndeki otel inşaatı tepki çekti!

İstanbul'un doğa harikası kıyılarından biri olan Şile'deki Akçakese Köyü'nde yapılaşma tehdidi dikkat çekiyor. Sahile yakın mesafede bir otel inşa eden firmanın faaliyetleri köylünün tepkisini çekti.

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Ankara Kızılcahamam'da inşa edilen iş yerleri 3 ay içerisinde tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam'da çıkan yangın nedeniyle hasar gören iş yerlerinin yeniden inşa edileceğini ve yeni iş yerlerin 3 ay içerisinde temsil edileceğinim dile getirdi. 

Kızılcahamam otel inşaatı son durum Haberi

Kızılcahamam otel inşaatı son durum

 İçişleri Bakanlığı'na bağlı Vilayetler Birliği ise Ankara Kızılcahamam'a termal havuzlu otel ve dinlenme tesisi yapmak için kolları düğmeye bastı. Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre; Vilayetler Evi inşaatı için 1 Aralık 2020'de 30 milyon 164 bin liraya sözleşme imzalandı. 250 yataklı proje 400 günde bitirecek. 

Ankara Gölbaşı ve Anıttepe'de ise iki vilayetler evi daha bulunuyor. Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar “Seçim beyannamemizde ifade ettiğimiz gibi İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun destekleri ile termal tesisimizin projesi hazırlandı” dedi.

BÜROKRATLAR KALIYOR 

Vilayetler Evi, Polis ve Orduevleri gibi İçişleri Bakanlığı mensupları için yapıldı. Otel, restoran ve dinlenme tesisi biçiminde hizmet veren Vilayetler Evi'nden, üst düzey bürokratlar, Vali ve Kaymakamlar ile İçişleri Bakanlığı mensupları, milletvekilleri ile aileleri faydalanıyor. Restoran bölümü vatandaşlara açık. Nikah, nişan da yapılıyor....