05 / 05 / 2024

Kızılcahamam TOKİ bloklarında büyük tehlike

Kızılcahamam TOKİ bloklarında büyük tehlike

Kızılcahamam’daki TOKİ bloklarının kayma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu Büyükşehir Belediye Meclisi raporlarına yansıdı. 298 konuttan oluşan TOKİ blokları için acilen istinat duvarı yapılması talep edildi.

Burs almak isteyenlere müjde! Kızılay’dan ön lisans ve lisans burs atağı geldi! Kızılay burs ücreti ne kadar?

Kızılay, ülke çapında milyonlarca öğrencinin eğitim hayatına destek olmak için her yıl gerçekleştirdiği Kızılay Burs Programı ile öne çıkıyor. İnsani yardım, afet, toplum sağlığı gibi önemli faaliyet alanlarının yanında eğitimde de büyük bir rol üstlenen Kızılay, öğrencilere umut ışığı oluyor.

Kızılcahamam Belediyesi başkentte arsa satacak! 

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kızılcahamam Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkuller!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa Mahallesindeki gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Kızılcahamam Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 6 taksitle tam 20 arsa satacak!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 20 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 6 taksit imkanı sağlanıyor.

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindi! Metro ile 35 yılda 378.9 milyon avro tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'daki AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. Karaismailoğlu, metro ile ilgili son durumu paylaştı. 

Emekli promosyon hesaplamasında kıyamet koptu! Kızışan yarışta Yapı Kredi, Akbank, Garanti, İş Bankası peş peşe açıkladı

Bankaların müşteri kapmak için başlatmış olduğu promosyon kampanyaları bu ayda hız kesmeden sürüyor. Emekli promosyon hesaplamasında kıyamet koptu! Kızışan yarışta Yapı Kredi, Akbank, Garanti, İş Bankası peş peşe açıkladı...

Emekli promosyonlarında zam depremi! Kızışan yarışa Ziraat, Halkbank, Vakıfbank da giriyor! Peş peşe açıklandı!

Emekli promosyonlarında adeta zam depremi yaşanıyor! Kızışan yarışa Ziraat, Halkbank, Vakıfbank da giriyor! Peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

Mango’dan genç kız modasında yüzde 50’ye varan indirim! 23 Eylül 2022 Mango fiyat listesi!

Tekstil perakendeciliğine kadın giyim ile başlayan ardından koleksiyonuna erkek giyim ve aksesuarları dahil eden Mango online satış kanalında sezon ortası indirim kampanyası başlattı. Genç kız koleksiyonunu kampanyaya dahil eden Mango’da indirim oranı seçili ürünlerde yüzde 50’yi buluyor.

12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kızılcahamam ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Kızılcahamam'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Kızılcahamam projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 ucuz konut projesi...

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

Kasaplar Çarşısı esnafına kira ve taşınma yardımı müjdesi!

Ankara Kızılcahamam'da yangında zarar gören Kasaplar Çarşısı'ndaki esnaflara kira ve taşınma yardımı verilecek.

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Kızılcahamam TOKİ bloklarında büyük tehlike Haberi

Kızılcahamam TOKİ bloklarında büyük tehlike


Kızılcahamam’daki TOKİ bloklarının kayma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu Büyükşehir Belediye Meclisi raporlarına yansıdı. Raporda yol yapımı nedeniyle yaşanan toprak kaymasının bin 100 kişinin yaşadığı konutları tehdit ettiği belirtilirken, acilen istinat duvarı yapılması talep edildi.


Büyükşehir Belediye Meclisi Kent Estetiği Komisyonu’nun Kızılcahamam ilçesindeki TOKİ bloklarının yer aldığı bölge hakkında hazırladığı rapor, konutların büyük tehlike altında olduğunu ortaya çıkardı. 

Yaklaşık bin 100 kişinin yaşadığı 298 konuttan oluşan TOKİ blokları hakkında hazırlanan raporda, yol yapımı sırasında yaşanan toprak kaymasıyla beraber konutların da yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. Bölgeye acilen istinat duvarı yapılması talep edilirken, çalışmanın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmasını talep eden rapor Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de oy birliğiyle kabul edildi.   


KAYMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA


Kent Estetiği Komisyonu’nun Kızılcahamam TOKİ konutları hakkında hazırladığı raporda şu...