04 / 05 / 2024

Kızılcakaya Ges Enerji Elektrik Üretim İnşaat nerede

Kızılcakaya Ges Enerji Elektrik Üretim İnşaat nerede

Kızılcakaya Ges Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Sancıoğlu tarafından kuruldu. 

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Akdeniz tarafından kuruldu.

Türk Telekom, Kızılay ve bakanlıklarda 6 bin ve 10 bin lira maaşla çalışacak KPSS'siz personel alımı başladı!

Türk Telekom, Kızılay, Ticaret Bakanlığı, bankalar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, personel alım ilanı yayımladı. Çalışmak isteyen kişilere 6 bin ve 10 bin lira arası maaş verilecek! Peki, hangi ilanlar var? Başvuru nasıl yapılır? Koşullar nelerdir? İşte tüm detayla

Kızılcakaya Ges Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılcakaya Ges Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Sancıoğlu tarafından kuruldu. 

Hüseyin Başaran Fikirtepe'deki projesine kızının adını vermişti!

Gıda, inşaat, enerji ve finans alanında faaliyetleri bulunan holding Başaran Holding, Fikirtepe'deki Mina Towers projesine kızının adını vermişti.

Aydın Kızıldere III Jeotermal Enerji Santrali için kamulaştırma!

Aydın ilinde tesis edilecek Kızıldere III Jeotermal Enerji Santralinin yapımı amacıyla bir adet taşınmazın Maliye Bakanlığı Tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Akfen Holding'in yatırımlarına 200 milyon dolarlık öz kaynak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, enerji sektöründeki yenilenebilir enerji yatırımları için EBRD ve IFC ile sözleşme imzaladı. ''Ortaklık kapsamında sağlanacak 200 milyon dolarlık öz kaynağı projelerimiz ile önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz projelerde kullanacağız''dedi.

Çorum Kargı Kızılırmak HES açıldı!

Statkraft'ın Kargı Kızılırmak Hidroelektrik Santrali'nin açılışında konuşan Yıldız, 2015'in ilk yarısında elektrik üretimine 10 milyar lira yatırım yapıldığını ve enerji sektörüne 4,5 milyar dolarlık doğrudan yatırım sağlandığını belirtti.

Zorlu Enerji Kızıldere 3 Jeotermal projesi ön lisansını aldı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Kızıldere 3 Jeotermal projesi ön lisansını aldı.

Özışık İnşaat ve Enerji halka arz edilecek!

Çemaş Döküm Sanayi, bağlı ortaklığı Özışık İnşaat ve Enerji'nin halka açılması için çalışmalara başladı. Özışık İnşaat ve Enerji'nin halka arzı için,2015 yılı içinde yasal hazırlıklarını yapılması için Özışık yönetimine görev verildiği belirtildi...

Global Yatırım, GES Enerji'den pay verecek!

Global Yatırım Holding, GES Enerji'deki paylarının bir kısmının yıl sonuna kadar satışına karar verdi. Şirket yıl sonuna kadar satılmamış hisselerinin iptal edilmesini değerlendirmek üzere de çalışma başlattığını belirtti.

Cizre-Kızıltepe Enerji İletim Hattı Projesi için kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'ne ait Cizre-Kızıltepe Enerji İletim Hattı Projesi için güzergaha isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kızıltepe-Viranşehir 380 Enerji İletim Hattı Projesi için kamulaştırma!

Mardin'de yapılacak olan 380 kV Kızıltepe-Viranşehir 380 Enerji İletim Hattı Projesi için güzergaha isabet eden alanlarda acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Zorlu Enerji Kızıldere Jeotermal Santrali'nin belgeselini hazırladı!

Zorlu Enerji tarafından yapılan yazılı açıklamada, 2013 yılının Eylül ayında açılışı gerçekleşen 80 MW kurulu kapasiteye sahip Türkiye'nin en büyük jeotermal enerji santrali Kızıldere Jeotermal Santrali'nin belgesel haline getirildiği bildirildi...

Kızılcakaya Ges Enerji Elektrik Üretim İnşaat nerede Haberi

Kızılcakaya Ges Enerji Elektrik Üretim İnşaat nerede

Kızılcakaya Ges Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Sancıoğlu tarafından kuruldu. 

Kızılcakaya Ges Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Enerji piyasası düzenleme kurumundan gerekli lisans alınarak enerjinin üretim iletim dağıtım ve tüketim aşamalarında endüstriyel işletmelerde binalarda elektrik enerjisi üretim tesislerinde iletim ve dağıtım şebekeleri ileulaşımda enerji verimliliğinin arttırılmasına ve desteklenmesine....ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Kızılcakaya Ges Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Çonamçeşme Mah.Sanayi Cad.Nish İst.Sit.B Blok Rez.No.44 B/177...