20 / 05 / 2024

kızılcasöğüt projeleri

kızılcasöğüt projeleri

Denizli Büyükşehir Belediyesi alt yapısı bulunmayan Üniversite Caddesi, Atasay Kamer Meslek Yüksek Öğrenim ve Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu ile çevresindeki yurtlar ve resmi kurum alanları için alt yapı çalışması başlattı.

Kızılcahamam Tüneli açılıyor!

7.4 milyon lira tasarruf sağlanması hedeflenen Kızılcahamam Tüneli'nin açılışı gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışta önemli açıklamalarda bulundu...

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Kızılcahamam Tüneli Eylül'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Kahramankazan yolunun en kısa zamada Ankaralıların hizmetine sunulacağını belirterek, Kızılcahamam Tüneli'nin de Eylül'de faaliyete geçeceğini söyledi.

Türkiye Kızılayı'ndan Mersin'de proje ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Nusratiye Mahallesi 58 Ada 4 ve 6 nolu parsellerde kayıtlı taşınmaz üzerinde bulunan tescilli binanın rölöve, restitüsyon, restorasyon, mühendislik projeleri ile raporlarının ve ihale dokümanlarının hazırlanması işi ihale ediyor.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da kamulaştırma tamam!

Şanlıurfa'da Kızılkoyun Mağarları'nın gün yüzüne çıkarılması amacıyla bölgede hayata geçirilen yıkım çalışmalarında sona gelindi. Bölgede kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Türk Kızılayı'ndan Beyoğlu'nda konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü tarafından Beyoğlu Cami Kebir Mahallesi'nde konut inşaatı yaptırılacak. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

Tülin Şahin'den kızı Siena’ya 50 bin liralık oda!

Ünlü model Tülin Şahin, kızı Siena Leyla’nın odası ve kıyafetleri için 40 bin TL harcadı.

Türk Kızılayı'ndan Bandırma'da konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılay Bandırma Şube Başkanlığı tarafından Bandırma Dere Mahallesi'nde konut inşaatı yaptırılacak. İhale 16 Aralık'ta gerçekleşecek...

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Türk Kızılayı'ndan Düzceli afetzedelere ev yardımı!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 17-18 Temmuz'da meydana gelen sel felaketinde evleri zarar gören vatandaşlara Türk Kızılayı ev yardımı yaptı.

Türk Kızılay Pakistan’daki azreti İbrahim Camisi'ni yeniden inşa edecek!

Türk Kızılay tarafından, unutulmaya yüz tutan Hazreti İbrahim Camisi'nin yeniden inşa edilmek üzere temeli atıldı...

Selçuk Arslan'ın kızına miras kumpası!

İngiltere’de mağaza zinciri olan Selçuk Arslan, beyin tümöründen yaşamını yitirdi. Çinli sevgilisi hasta yatağında iş adamına kağıt imzalatıp kızını tüm mirastan devre dışı bıraktı.

Türk Kızılayı'ndan Erzurum'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü; Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Muratpaşa Mahallesinde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. İhale kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle yapılacak.

kızılcasöğüt projeleri Haberi

kızılcasöğüt projeleri


Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü kent genelinde başlattığı alt yapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çivril ilçesinin Kızılcasöğüt Mahallesi’nde alt yapısı bulunmayan Üniversite Caddesi, Atasay Kamer Meslek Yüksek Öğrenim ve Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu ile çevresindeki yurtlar ve resmi kurum alanları için bir süre önce alt yapı çalışması başlattı. Proje kapsamında söz konusu bölgelerde planlanan toplam 1.500 metrelik kanalizasyon hattı tamamlandı. Kızılcasöğüt Mahallesi'nde bulunan konut ve diğer kamu kurum ve kuruluşlar ile birlikte okul bina bağlantılarının da tamamlandığı çalışma ile bölgenin alt yapı ihtiyacı giderildi. 



Denizli Büyükşehir...