03 / 05 / 2024

Kızıltepe ana karayolu

Kızıltepe ana karayolu

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, Mardin İli'nde yerleşim alanlarının ortasından geçen karayolunun etkilerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mardin Kızıltepe'de 42.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kızıltepe İcra Dairesi, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi, 133 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 42 milyon 602 bin 520 TL'ye satıyor...

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Kayseri Hacılar Belediyesi, ilçeye kazandırılacak olan Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.

Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. İmamoğlu cemevi inşaatının 2021'de tamamlanacağını dile getirdi. 

Keyseri Kızıltepe Millet Bahçesi yapım ihalesi tamam!

Keyseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin ilk etap ihalesi gerçekleşti. Yaklaşık maliyeti 1 Milyon 335 Bin 446 TL olan ihalenin sonucu ise henüz açıklanmadı.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi tamam!

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi gerçekleşti. İhaleye 7 firma katılım gösterdi. 

Mardin Kızıltepe'de 25.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kızıltepe İcra Dairesi Müdürlüğü, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi 133 ada 3 parseldeki fabrika ve makine tesisatlarını 25 milyon 363 bin 789 TL'ye icradan satıyor...

Kızıltepe İlhan Makarna fabrika arsası 25.4 milyon TL'ye icradan satışta!

Kızıltepe İcra Dairesi Müdürlüğü, Mardin ili Kızıltepe ilçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan  İlhan Un İrmik Makarna Gıda'nın fabrika arsası tamamı 25 milyon 363 bin 789 TL bedelle icradan satışa çıkardı...

Mardin Kızıltepe'de 9.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli Kızıltepe İlçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 9 milyon 327 bin 016,75 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mardin Kızıltepe'de 24.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli, Kızıltepe İlçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan Ay Nişasta Entegre Gıda San. ve Tic. AŞ adına kayıtlı üretim tesisi vasıflı gayrimenkul 24 milyon 405 bin 706 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mardin Kızıltepe'de 4.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli, Kızıltepe İlçesi,Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan  fabrika binası ve arsası icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için belirlenen muhammen bedel 4 milyon 759 bin 783 TL.

Heafey Group 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın ana sponsoru!

Dünyaca ünlü gayrımenkul şirketi Heafey Group Türkiye’nin tek ulusal kadın yelken kupasının ana sponsorluğunu üstlendi. 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın Büyük Ödülü Miami’de 4 günlük tatil olacak.

Mardin Kızıltepe yatırıma doyacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kızıltepeli muhtarlarla ve konuk belediye yetkilileriyle istişarelerde bulundu. Doğan konuklarına Kızıltepe yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi.

Mardin Kızıltepe’nin 7 mahallesine sosyal yaşam evi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Kızıltepe ilçesine bağlı Tosunlu, İnandı, Bozhöyük, Elbeyli, Yolaldı, Doğanlı ve Aktulga mahallelerinde yapımına başladığı Sosyal Yaşam Evleri bitme aşamasına geldi.

Kızıltepe ana karayolu Haberi

Kızıltepe ana karayolu



CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, Mardin İli'nde yerleşim alanlarının ortasından geçen karayolunun etkilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Altay sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Altay önergesinde "Mardin ilimiz günlük ortalama 7 bin ile 10 bin arası ağır tonajlı araçların Irak ve Ortadoğu ülkelerine gittiği ana karayoluna sahiptir. Ancak Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerimizin yerleşim alanlarının ortasından geçen bu ana karayolunun yetersizliği ve araçların dışsal etkileri vatandaşlarımızı zor durumda bırakmaktadır." diyerek 2 soru sordu.


Altay'ın soruları


1. Mardin il sınırlarımızdan geçen ana karayoluna alternatif çevre yollarının açılması ya da bağlantı yollarının yeniden düzenlenmesi gibi bir çalışmanız var mıdır?


2. Havaalanı güzergahı üzerinden Mardin-Kızıltepe araındaki (sınırdan açılan) yol yokuş ve keskin virajlara sahip olması nedeniyle yoğun kazalara ve ölümlere...