15 / 05 / 2024

Kızıltepe iki yeni park

Kızıltepe iki yeni park

Kızıltepe Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü tarafından yeşillendirme çalışmaları kapsamında iki yeni parkın yapımı için çalışmalara başlandı.

1941'de İzmir'e iki yeni cadde! Binalar tek tek yıkılmış!

1941 yılında, İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı'nın tamamı ve Cumhuriyet Bulvarı'nın bir kısmı bitilmiş. Bu iki yeni caddenin yerindeki binalar ise belediye tarafından istimlak edilmiş.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan büyük İstanbul depremi için iki yeni tarih!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan büyük bir endişeyle beklenen Marmara depremi hakkında yeni tarihler verdi. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın verdiği iki yeni tarih...

TOKİ'den İstanbul'a 716 konut ve 71 dükkanlık iki yeni proje müjdesi!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projelerde 716 konut ve 71 dükkan yer alacak.

İZBAN'a iki yeni durak geliyor! Asarlık ve Koyundere durakları için ön yeterlilik ihalesi 27 Aralık’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN'a iki yeni istasyon daha kazandırmak amacıyla 27 Aralık’ta ön yeterlilik ihalesi yapacak. İşte detaylar...

Mersin Silifke'ye 492 odalı iki yeni otel geliyor!

Mersin Kargıcık Turizm, Mersin'de 248 ve 244 odalı iki yeni otel inşa edecek. Söz konusu otellerdeki toplam oda sayısı 492 olarak belirtildi.

Kızılay son dakika kararıyla yeni personel alacağını duyurdu! KPSS şartı yok!

Kızılay peş peşe personel almaya devam ediyor. Yeni bir personel alım ilanı yayımlayan Kızılay, Afet İzleme ve Değerlendirme Uzmanı alacağını duyurdu.

Kızılay yeni memur alımını duyurdu! KPSS’siz hemen Kızılay personeli olun! İşte şartlar!

Kızılay yeni memur alımı yapacak. Kızılay KPSS’siz memur alımında bulunacak. İşte Kızılay iş ilanına dair detaylar!

Bankalar çıldırdı, ortalık fena kızışacak! Emekli promosyonları yeniden güncellendi! İş Bankası’ndan yeni rakam!

Emekli promosyonunda bankalar arası yarış kızıştı. İş Bankası emekli promosyon rakamlarını arttırdı. Peki İş Bankası 2022 emekli promosyonu ne kadar oldu? İşte yeni promosyonda miktarı...

Emeklilere 7 bin 250 TL promosyon! Bankalar resmen kızıştı... Akbank, Garanti, Yapı Kredi

Bankalar arasında emeklilere yönelik promosyon yarışı giderek kızışıyor. Promosyonda yeni çıtayı 5 bin 500 TL seviyesine çıkaran bankalar, bununla yetinmedi. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi, emeklilere 7 bin 250 TL promosyon vermek için birbiriyle yarışa girdi.

Mardin Kızıltepe'de 42.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kızıltepe İcra Dairesi, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi, 133 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 42 milyon 602 bin 520 TL'ye satıyor...

TOKİ, Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya'da iki yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Kayseri Hacılar Belediyesi, ilçeye kazandırılacak olan Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.

Kızıltepe iki yeni park Haberi

Kızıltepe iki yeni park

Kızıltepe Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü tarafından yeşillendirme çalışmaları kapsamında iki yeni parkın yapımı için çalışmalara başlandı.



Hastane Caddesi yol bitimi İpekyolu mevkisindeki alanda yapımına başlanan parklar hakkında konuşan Kızıltepe Belediye Başkanı İsmail Ası, parkların yapılacağı alanın yıllardır hafriyat alanı olarak kullanıldığını belirterek, projenin bitimiyle çevrenin daha güzel bir görünüme kavuşacağını aktardı.



Parklar hakkında bilgi veren Ası, "Yapacağımız yeni parkta yürüyüş yolu, yeşil alan ve çocuk oyun parkları gibi alanlar yaparak yurttaşlarımızın daha rahat ve ihtiyaçlarını karşılayacak bir alana dönüştüreceğiz. Çalışmalar sadece bunlarla sınırla kalmayacak imkanlar dahilinde vatandaşların tüm taleplerine cevap vereceğiz" ifadesini...