14 / 05 / 2024

Kızılyer imarlı arsa

Kızılyer imarlı arsa

Kızılyer olarak bilinen Sümer ve Osmangazi mahallelerindeki tarım vasfını kaybeden arazilerin imara açılmasında bir adım daha atıldı. Büyükşehir Meclisi’nde 1/1000’lik planlar da oybirliği ile kabul edildi.

1936'da İzmir'de Kız Sanat Enstitüsü için 27 bin metrekarelik arsa alınmış!

1936 yılında İzmir'de bulunan Kız  Sanat Enstitüsü'ne talebin fazla olmasından dolayı 27 bin metrekarelik arsa daha satın alınarak ek bina yapılacakmış.

İki şehirde satılık imarlı arsa! 24 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Kayseri ve Konya'da yer alan iki adet imarlı arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 14 Mayıs'ta yapılacak.

Pendik Belediyesi yüzde 50 peşinatla sanayi imarlı arsa satacak! Megakentte KDV'den muaf arsa fırsatı!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Şeyhli'de yer alan büyük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar 1 taksitle ödenecek.

Ev yapmak isteyenlere konut imarlı arsa fırsatı! Bu ilde 61 bin TL'ye arsa satılacak!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren arsa ihaleleri ile dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 61 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Kendi evini yapmak isteyenlere son dakika müjdesi! 31 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! 

Pek çok kişiyi arsa sahibi yapan Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim 2023 ihalelerini de resmi web sitesi üzerinden yayımladı. Söz konusu ihaleler arasında 31 bin TL'ye satışa sunulan konut imarlı arsa da bulunuyor.

Nilüfer Belediyesi Bursa'da sanayi imarlı arsa satacak! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 3 bin 17 metrekare alana sahip.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

O ilde 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa satılıyor! 6 taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van ili, İpekyolu ilçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa 6 taksit fırsatıyla satıyor. İşte o satış ile ilgili detaylar...

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Kızılcahamam Belediyesi başkentte arsa satacak! 

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kızılyer imarlı arsa Haberi

Kızılyer imarlı arsa

Yıllardır Eskişehir’in gündeminde olan Sümer ve Osmangazi mahallelerinde bulunan ve Kızılyer olarak bilinen mevkideki tarım vasfını kaybeden arazilerin imara açılması konusunda daha önce 1/5000’lik planların kabul edilmesiyle alan imara açılmış, ancak 1/1000’lik planların da kabul edilmesi gerektiği belirtiliyordu. Büyükşehir Belediye Meclisi’nin dünkü toplantısında alanla ilgili 1/1000’lik imar planı değişiklikleri de oybirliği ile kabul edildi. Değişikliklerin bir askıya çıkacağı ve itirazlar olursa kabul edileceği, planların kesinleşmesinin ardından bölgedeki inşaatlar için ruhsatların da verilebileceği ifade ediliyor.


“KÜÇÜK SANAYİ DE BÖYLE OLMASIN” 

Meclis toplantısında Kızılyer mevkisi ile ilgili gündem maddesi görüşülürken AK Partili meclis üyesi Mustafa Birsen, “Kızılyer mevkisi kronik bir sorun haline gelmişti. Şu an inşallah çözüme kavuşacak. 18 ay sonra belediye bu maddeyi önümüze getirdi. Umarız Küçük Sanayi sitesi ile ilgili de...